8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Zīmola La Perla jaunie elementi

 

Pedro Lorenco, zīmola La Perla jaunais radošais direktors, izmanto savu arhitektonisko pieeju, ģērbjot cilvēkus La Perla apģērbā un pa jaunam interpretējot intīmus stila kodus apakšveļas, naktsveļas, peldēšanas, mājas apģērba un aksesuāru kolekcijās.

Lorenco dizains un līkumainas līnijas iedvesmo jaunas formas, kas izmanto optiskas ilūzijas, ļaujot funkcionāliem elementiem „peldēt” un liekot sarežģītiem motīviem pazust uz it kā plikas ādas. Viņa ietekmju kolāža 2016./17. rudens/ziemas sezonai izmanto arī vācu izcelsmes pēckara mākslas kustības Zero grafiskus eksperimentus un Japānas Edo perioda dekoratīvus elementus, kas tiek saausti kopā, lai radītu pilnīgi mūsdienīgu estētiku.

Pedro Lorenco izstrādātais caurspīdīgs tills ar izšūtiem motīviem ir Autografo kolekcijas galvenais elements, kas prezentē La Perla audumu jaunu koncepciju. Koncentrēšanās uz vienkāršiem elementiem – ar saskatāmi vienkāršu konstrukciju, kas īstenībā prasa lielu darbu – apvieno radošā direktora stilistisku pieeju un viņa vēlmi izteikt ”spontāniskuma valdzinājumu”. Ar rokām darināto skiču sēriju dizaineris rada kaligrāfijas efektu uz ķermeņa, piešķirot jaunu identitāti tādai tradicionālai tehnikai, kā izšuvums uz tilla. Precīzi ar lāzeru griezti zigzagi saplūst ar tilla pamatiem un vieglu laikru, radot dégradé efektus, kas atklāj ķermeni. Zīda apļu slāņi, kas ir uzšūti viens otram augšā, un vizuļu izšuvuma līniju dizaini rada sievišķības drosmīgu interpretāciju. Rokām darināti tilla ielaidumi uz bustjē un kleitu dekoltē un gariem svārkiem rada draiskulīgu caurspīdīgu efektu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.