5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Labākās notievēšanas pozas seksa laikā

 

Sekss – tā ir ne tikai patīkama nodarbošanās, bet arī neslikta fiziskā slodze. Mīlas prieku laikā strādā praktiski visas muskuļu grupas, un tērējas daudzas kilokalorijas. Ja vēlaties tievēt ar seksa palīdzību, tad pats galvenais ir darboties uz visiem 100 un izvēlēties pozas, kas trenē muskuļus un dod ietekmi uz ķermeņa problemātiskajām zonām. Piedāvājam jums dažas pozas, kas palīdzēs kļūt tievākai.

 

Sieviete virspusē

Tā ir viena no visefektīvākajām pozām, kur trenējam krūts muskuļus, gurnus un vēderu. Vīrietis guļ uz muguras, bet jūs sēžiet viņam no virspuses. Pacentieties mainīt kustības pēc kārtas uz lēnām un ātrām dažādā dziļumā, procesā sasprindziniet sēžas muskuļus. Variet atbalstīties ar rokām uz vīrieti vai gultas malu.. Taču, ja vēlaties notievēt ar seksa palīdzību, tad nekur neatbalstieties. Tas ir grūtāk, nogurdinošāk, bet reizē arī efektīvāk.

Suņa”stilā

Ieņemiet ceļu – elkoņu pozu. Sažmiedziet kājas kopā. Tas vajadzīgs tam, lai jums būtu ērti veikt apļveidīgas vidukļa kustības, cenšaties kustēties reizē ar partneri, sasprindziniet vēdera muskuļus. Turiet atbalstu uz taisnām rokām, tās nesalieciet. Šajā pozīcijā lieliski tiek nodarbinātas krūts, gurnu, vēdera, rokas muskuļi.

Misionāra poza

Misionāra poza ir pati enerģijas patērējošākā, tomēr arī šo var vēl vairāk uzlabot. Lai būtu efekts, guļot zem vīrieša, vienu kāju var izstiept uz priekšu, bet otro uzliekiet uz partnera pleciem. Tādā veidā jūs sajutīsiet, kā darbojas sēžas muskuļi, tādā veidā samazināsiet gurnu apjomus un tievēsiet.

Karājoties

Šajā pozā abiem nepieciešams stāvēt, jūs pagriežieties pret vīrieti ar muguru, noliecieties uz priekšu un atspiežieties ar rokām uz grīdas. Viņš apskauj jūsu gurnus, piepaceļ jūs tādā veidā, kad jūsu rokas ir vienīgie atbalsta punkti. Tieši tādā pozā nodarbojieties ar mīlu. Brīdinām, ka jums nāksies labi piepūlēties, nav viegli noturēties tikai uz rokām. Toties tāds fizisks vingrinājums palīdzēs notievēt ikvienai.

Piesēdieni

Vīriets sēž krēslā, plaši izplešot kājas, bet jūs pagriežaties pret viņu ar muguru un uzsēžaties no virspuses. Jūsu kājām jābūt saspiestām kopā. Un tādā pozā sāciet darīt piesēdienus, ļoti ātri sajutīsiet, kā sasprindzinās gurnu un kāju muskuļi. Bet tas ir tieši, kas jums ir vajadzīgs!

Karotes

Poza “karotes” vairāk piemērotas slinkam un neapgrūtinošam seksam. Lai šo pārvērstu par efektīvu pozu, tad roku, kāju un vēdera muskuļu sasprindzināšanai, piepaceļiet augšpus esošo kāju leņķi, bet ar rokām stiepjaties, teiksim – uz gultas aizmuguri, bet partneris lai kustas intensīvāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.