10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vispārējais horoskops – 18. augusts 2016: viss virzīsies uz priekšu, ja motivēsiet apkārtējos

 
 
person, hands, cup
 
Šodiena ir laba priekš sasprindzināta darba komandā. Arī, lai risinātu kādas sarežģītas un sasāpējušās problēmas. Pievakarē ir labi atpūsties – gan kompānijā ar draugiem, gan izklaidēties un relaksēties vienatnē. 
 
* Auns (21. marts – 20. aprīlis). Šodien pievakarē ir paredzamas sabiedriskas aktivitātes: tikšanās ar kolektīvu, iešana baznīcā, lietišķas vakariņas un ģimenes pasēdēšana restorānā. Ir liela ticamība, ka šodien šajās pasēdēšanās pieņemtie lēmumi jau rīt būs jāpārskata.
 
* Vērsis (21. aprīlis – 21. maijs). Diena var iegadīties sarežģīta, tāpēc neatkāpjaties no savas humora izjūtas un neņemiet nopietni galvā, kādas ne visai pieklājīgas lietas, ko pasacīs apakārtējie. Jūs nodemonstrēsiet iejūtību pret citu vajadzībām.
 
* Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs). Tagad ir lieliska diena, lai pastrādātu komandā. Būsiet pieprasīts, kādā konkrētā lietā. Ir arī laba diena, lai riskētu un pats kļūtu nedaudz savādāks.
 
* Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs). Jūs esat dzimis projektētājs un variet nolemt lietas, kas saistās ar dizainu: forma un funkcionalitāte. Viss jāizpilda pareizi, un tas dažiem apkārtējiem var krist uz nerviem. Jo ātrāk jūs kādai ļaužu grupai iemācīsiet darīt to pašu ko jūs, jo atrāk viss darbs virzīsies uz priekšu.
 
* Lauva (23. jūlijs – 23. augusts). Šodien laba diena realizēt visādas idejas un plānus saistībā ar darbu un atvaļinājumu. Iespējams, atstāsiet labu iespaidu uz citiem. Pateicoties apstākļiem, jums nebūs grūtības pareizi lemt, būt ar skaidru skatienu nākotnē un iet uz priekšu.
 
* Jaunava (24. augusts – 23. septembris). Ja strādājat reklāmas biznesā, tad jums jaunas idejas raisīsies kā vēl nekad. Apkārtējie sapratīs jūsu vēstījumu un dosies uz priekšu. Jūs viegli varat kļūt par līderi, vadītāju, pārvaldnieku vai direktoru, kādai organizācijai. Apkārtējie jūs uzklausīs. 
 
* Svari (24. septembris – 23. oktobris). Jūs gaida ļoti interesanta un bagāta diena. Tieši šajā dienā jūs sapratīsiet ko tieši jūs vēlaties dzīvē sasniegt un ar, kādiem cilvēkiem turpmāk vēlaties uzturēt kontaktus. Iespējams izlemsiet veikt pārsteidzošus soļus, lai izmainītu kādu savu izvēli.
 
* Skorpions (24. oktobris – 22. novembris). Ja darbā rodas kādas nesaprašanās, jums vajadzēs ātri izlabot radušos kļūdu vai arī saprast problēmas pozitīvos aspektus. Kopumā teicami kontrolēsies visu situāciju un ātri vien tiksiet galā pat ar sarežģītiem darbiem. 
 
* Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris). Šodien lielu lomu spēlēs tavs vadošais darbs. Gaidāmi sasniegumi un iespējams negaidīta peļņa. Labi komunicēsi ar vadību un augstāk stāvošajām personām. 
 
* Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris). Parādīsies vēlmemeklēt un pētīt. Iespējams, šodien strādāsiet pie kādas sarežģītas lietas. Tagad ir piemērots brīdis, lai darbotos komandā.
 
* Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris). Apkārtējiem būs grūti saprast, kā jūs varat būt tik dzīvespriecīgs un ar labu humora izjūtu pat darba laikā. Pateicoties pozitīvajai domāšanai tev šodien nekas nespēs sabojāt dienu. 
 
* Zivis (20. februāris – 20. marts). Šodien ir piemērota diena, lai parūpētos par turpmāko karjeru un jau sākt laicīgi kalt nākotnes plānus. Jutīsies mierīgs un atslābināts.
 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.