3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

DVĪŅI

Atrodas Merkura aizbildniecībā. Interesants cilvēka tips: pievilcīgs, intelektuāls, ar iepriekš neparedzamu rīcību. Mīlēt viņu grūti. Viņš cenšas izslīdēt no rokām, liekot tiem, kuri viņu mīl, dzīvot mūžīgā uztraukumā un šaubās.

Sieviete. Šajā zodiaka zīmē dzimušie dzīvē reti atrod laimi. Bieži viņas dzīve beidzas traģiski. Viņa nolemta skumjām pēc vienīgā partnera — ideāla, kuru meklē visu mūžu. Ja izdodas atrast savu ideālu, viņas dzīve kļūst par paradīzi zemes virsū, bet tā gadās reti. Ja atradīs kādu tuvu ideālam, var kļūt laimīga. Parasts cilvēks, ar kuru viņai veidojas sakari, nespēj to izprast.

Ik pa laikam viņa nonāk dziļas nomāktības stāvoklī, it kā skumtu par mīļoto brāli, kurš jau sen miris. Turpinot sava ideāla meklējumus, viņa neskaitāmas reizes tiek nesaprasta. Viņa ir jūtīga, talantīga, bet atstāj pamesta cilvēka iespaidu. Vienmēr viņa izskatās pievilcīga un gūst panākumus. Sekss nav tai vienaldzīgs, tomēr tiek meklēts garīgi bagātāks partneris. Fiziska bauda viņai nesniedz pilnīgu apmierinājumu. Pastāvīgi vēlas pārliecināties par savu pievilcību, tāpēc bieži maina partnerus.

Lai gan šīs zīmes sievietēm nepiemīt spēja mīlēt un viņas reti izrāda maigumu, tām spēcīgi attīstīta vēlme būt mīlētām, just rūpes un maigumu. Vientulības draudi nereti noved līdz pašnāvībai. Pat visneinteresantāko un zemiskāko cilvēku sabiedrība šķiet viņām pieņemamāka par vientulību.

Vīrietis. Viņa seksualitātes attīstībā ļoti ierobežota ietekme ir konkrētai dzīves pieredzei, sevišķi jutekliskās izpausmēs. Viņš ir neārstējams romantiķis un nekad neizjūt vētrainas kaislības. Jebkura mīlas rotaļas fāze spēj viņu apmierināt, pēc kā viņš ātri un dziļi iemieg. Neprāts seksā, par kuru viņš iztaujā un dzird runājam, viņu ne#skar, viņa neuzticība sievai nav mīļākā nodarbošanās. Toties viņam patīk saimniekot, uzņemt viesus, viņš ir kompānijas dvēsele, mīl pievērst sev apkārtējo uzmanību, grib visiem patikt, izklaidēties.

Veiksmīga savienība Dvīnim ar Ūdensvīru. Nelabvēlīga savienība ar Jaunavu, Zivi, Strēlnieku, Svariem, Skorpionu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.