11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

VĒZIS

Atrodas Mēness aizbildniecībā un ietekmē, kas tik ļoti saasina viņa juteklību un iespaido garīgo pasauli, ka apkārtējiem šīs zīmes pārstāvji var šķist dīvaini un neizprotami. Ik pēc divdesmit gadiem Mēness ieņem tādu pašu stāvokli, kā Vēža dzimšanas brīdī. Tādēļ starta gadi Vēža dzīvē ir 20., 40., 60., 80. un tālākie mūža gadi.

Sieviete. Īstens sekss prasa no viņas tādu apziņas stāvokli, kad paškontrole atbrīvo vietu aizmirstībai, pilnīgai atdošanās tieksmei, stihijas un ekstāzes varai. Vēzis vienmēr tiecas dominēt visās lietās, ar kurām nodarbojas, valdīt pār apkārtējiem un kontrolēt tos. Šī tendence atrodas mūžīgā pretstatā ar seksu.

Sieviete, kas dzimusi šajā zodiaka zīmē, nemīl publiski paust savas jūtas un emocijas, jo izprot šādu stāvokli kā zināma veida kapitulācijas formu. Viņai ārkārtīgi jūtīgs ķermenis, sevišķi krūtis, muguras apakšējā daļa un mugurpuses kakla daļa zem matiem. Viņa tiecas apmierināt tikai un vienīgi sevi, tādēļ partneri uzskata par instrumentu šī nodoma veikšanai. Viņa var likties lieliska partnere tiem, kurus viņā interesē vienīgi seksam.

Gultā mēdz būt agresīva, viegli uzbudinās, izrāda iniciatīvu un mīl spēlēt vadošo lomu. Jūtoties vīlusies seksā, dubultos savu enerģiju profesionālās vai sabiedriskās darbības sfērā. Ļoti godkārīga, laimīga var justies tikai saprotot, ka seksuālā dzīvē, vēloties iegūt pēc iespējas vairāk, jāprot arī dot, ne tikai ņemt.

Vīrietis. Viņš apzinās savu vērtību. Vēzis nemīl sievietes, pēc viņa uzskata, tām jāiekaro vīrietis. Lielu enerģijas daļu novirza uz citiem dzīves mērķiem. Lai ko arī uzsāktu, viņam jābūt labākajam katrā lietā.

Dominēšanas alkas un pārmērīgā godkāre nenogurstoši virza viņu uz virsotnēm. Tieksme panākt pilnību ietver arī seksa sfēru. Bet tieši šeit viņš nav gatavs emocionālam lidojumam. Sieviete nekad nespēs viņu iegūt pilnībā, jo Vēža vērtību skalā viņa atrodas pašā apakšā.

Uzticības jēdziens tam nenozīmē īpaši daudz. Viņa sieva, ja atrodas uz viena sociālā pakāpiena ar viņu, izmantos harēma “karalienes” privilēģijas. Ideālu viņam nozīmē ne tik daudz harēms, kā kontaktu sistēma ar sievietēm, parasti jaunām un koptām. Sevišķi labi, ja viņas dzīvo viņa apmaksātos dzīvokļos. Kontakts pārtrūkst, kad viņš kādai kļūst galīgi neciešams. Sievietes galvenais pienākums viņa acīs ir pastāvīga gatavība pēc viņa pavēles uz tikšanos gultā jebkurā momentā, pat pusstundu pirms lidmašīnas pacelšanās.

Vēzim labvēlīga savienība ar Zivīm, Skorpionu, Ūdensvīru. Neveiksmīga savienība ar Aunu, Jaunavu, Mežāzi, Svariem, Vērsi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.