13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

STRĒLNIEKS

Atrodas Jupitera aizbildnībā. Šī planēta var padarīt Strēlnieka dzīvi ļoti vieglu vai ļoti smagu. Strēlnieka dzīve iedalās trīs gadu ciklos. Katrs trešais gads atver jaunu lapaspusi. Notikumi attīstās lielā ātrumā.

Sieviete. Raksturīgākā iezīme šajā zīmē dzimušajām — dzīvesprieks, pastiprināts ar zinātkāri un iespaidu slāpēm. Strēlnieks visos dzīves novirzienos piedalās intensīvi, ar entuziasmu. Mīl sensācijas, pretdabiskas izpausmes, mainīgus iespaidus.

Sieviete Strēlnieks ir līdzsvarota, sabiedriska, mīl izbaudīt jutekliskas emocijas, kas ietver garšu, smaržu, attēlu, skaņu. Visvairāk viņa mīl savu ķermeni, ko uzskata par lielisku mīlas instrumentu. Viņas seksuālās iespējas ir milzīgas un praktiski neierobežotas kā kvalitātes, tā kvantitātes ziņā.

Viņa dievina izjūtu maiņas, daudzveidību, ir bagātas erotisko uzbudinājumu iespējas. Viņas enerģijas lielākā daļa paredzēta partnerim, ar kuru tā emocionāli saistīta un kuram, būtībā ir uzticīga. Vienlaikus viņas neparastais sabiedriskums un stipra nepieciešamība pēc jauniem paziņām noteiktos apstākļos var beigties ar atrašanos svešā gultā. Sekss viņu vilina tādā pašā mērā, kā Skorpionu.

Viņa pamatīgi pārliecinās par partnera fiziskajām un psiholoģiskajām spējām, ja vēlas ar to palikt ilgstoši. Ja viņa apprecēsies ar vīrieti ar vidējām vai vājām spējām un temperamentu, tad viņu sagaida šķiršanās, neiroze vai neskaitāms daudzums ārlaulības sakaru. Viņa viegli uzbudinās, reaģē, ir lieliska kā mistērija, teātra uzvedums.

Vīrietis. Ārkārtīgi uzņēmīgs pret jutekliskām izpausmēm. Viņš dievina garšīgu ēdienu, labus dzērienus, mūziku, mākslas priekšmetus, sauli, dabu, sabiedrību. Viņam lieliski izstrādāts izklaides instinkts, vairāk par visu mīl sievietes.

Burvīgs mīlētājs un vissliktākais vīra variants. Lielisks draugs, atklāts un taisnprātīgs, bet emocionāli paviršs. Kontaktējot ar sievietēm, viņu jaunība, skaistums, burvība pilnīgi to aizrauj, gādājot dažas izjūtas, kuras viņš stipri un intensīvi bauda. Vārdi, kas skan kā glaimi un komplimenti, ko viņš saka sievietēm tuvības brīžos, ir patiesi. Viņš tiecas pēc fiziska kontakta un, gadoties grūtībām, ne pārāk tās ņem pie sirds un nekļūst tāpēc agresīvs.

Labvēlīga savienība ar Lauvu, Aunu, Strēlnieku. Nelabvēlīga savienība ar Jaunavu, Zivīm, Dvīņiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.