8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

SKORPIONS

Atrodas divu galveno planētu aizbildnībā — Marsa, ar tā spēku un cietsirdību, un varenā Plutona. Skorpiona dzīve sadalās sešu gadu ciklos. Svarīgākie punkti viņa dzīvē ir 27 un 36 gadi.

Sieviete. Viņai piemīt visseksuālākais temperaments. Mīl seksu un labprāt atzīst, ka ir nepiesātināma. Savas plašās prasības apmierina tajā gadījumā, ja uzticas savai dabai un neiegrožo sevi ētiskām un sociālām normām. Sekss to vilina kā priekšmets un kā darbība. Tas viņas dzīvē kļūst par kulta priekšmetu. Atturēšanās var negatīvi ietekmēt sievieti Skorpionu.

Viņa ir vienmēr pievilcīga, ne tik daudz estētiska skaistuma izpratnē, cik ar sevišķu dzīvesprieku. Tai ir neizsmeļami dzīves enerģijas krājumi, ko var izmantot visās darbības jomās. Viņa lepojas ar savu ķermeni un tā burvību, rūpējas par to un uztur labā formā. Viņas temperaments neizsīkst līdz pašam vecumam. Bieži viņa kļūst par virtuozi. Tie vīrieši, kuri meklē gultā atraisītību un baudu, tieši to arī atrod, būdami ar Skorpionu.

Viņa būs ideāla sieva vīrietim, kuram nepiemīt tradicionāli uzskati par seksu ģimenē un tā saucamo laulāto uzticību. Viņas ārlaulības sakarus provocē nevis vīra nepietiekošā kondīcija vai temperaments, bet jaunu iespaidu alkas. Ja vīrs viņai imponē un sieviete jūtas iemīlējusies, viņa savā ziņā būs tam uzticīga, t. i. viņš vienmēr būs viņai pirmajā vietā. Viņas seksuālie piedzīvojumi šajā gadījumā kalpos tikai hedoniskiem mērķiem (fiziskā apmierinājuma dažādošanas meklējumiem) un nekad nesagraus pastāvošās ģimenes saites. Viņa spēj nodalīt seksu no mīlas, kas izdevīgi izceļ viņu citu sieviešu vidū.

Vīrietis. Viņam ir spēcīgs seksuāls temperaments, kas nepāriet uzmācīgās idejās. Atšķirībā no Svariem, viņam ir lielas izredzes realizēt savu gribu un vēlmi. Pārākums pār sievieti nav kaut kas īpašs, par ko viņš vēlas pastāvīgi pārliecināties vai vienmēr sev no jauna pierādīt.

Viņu nebiedē impotence, bet biedē sievietes pārākums, dominante. Dzīves laikā viņš studē ne tik daudz seksu, kā sievietes vājās vietas un psihi. Turklāt to dara saspringti, raksturīgi tiem, kas studē ienaidnieka taktiku. Viņa daudzās uzvaras ir līdzīgā mērā triumfa akti un sasniegumi erotiskās pieredzes uzkrāšanā.

Viņš spēj būt aukstasinīgs un izsmalcināts taktiķis, spēlmanis, lielisks aktieris, kas nepieciešamības gadījumā spēlē visdažādākās lomas. Viņš prot iedarboties uz žēlumu, dusmām, greizsirdību, skaudību, šaubām, kompleksiem, mātes instinktu, bet šīs spēles smalkums ir viņa naidīgā intelekta līmeņa rezultāts. Visās citās jomās, izņemot seksu, attiecībās ar cilvēkiem viņam ir sirsnīga, labvēlīga, atsaucīga, labestīga cilvēka reputācija.

Pēc viņa domām ar sievietēm jābūt piesardzīgam, nedrīkst ļaut tām sevi pakļaut, jāspēj vienmēr valdīt pašam. Kad tas sasniegts, viņam zūd interese, un viņš izvēlas nākamo mērķi. Gultā viņam, iespējams, trūkst spontānuma, tomēr to kompensē ar neierobežotām fiziskām spējām un bagātu erotisku programmu.

Labvēlīga savienība ar Vēzi, Zivīm. Nelabvēlīga savienība ar Lauvu, Mežāzi, Vērsi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.