9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

ŪDENSVĪRS

Atrodas Urāna aizbildniecībā, kas nes veiksmi un apmierinājumu seksā. Ja, protams, Ūdensvīrs nepārkāpj dabas noteiktos likumus.

Sieviete. Ir krasi izteiktas seksuālās individualitātes īpašniece. Tomēr reti kad ir kaislīga vai vēsa, neizjūt daudz emociju, kas pieejamas Skorpionam. Kategoriski protestēs pret mēģinājumiem nonivelēt seksa nozīmi viņas dzīvē.

Izceļas ar godkāri, mērķtiecību, viņas radošā daba tiecas pēc pilnības, tādēļ ir neiecietīga pret citu kļūdām. Viņa var būt ideāla partnere savaldīgam vidusmēra vīrietim. Vētrainas kaislības tai nepieejamas.

Ģimenes dzīvē sekss kļūst par rituālu, kas nesaraujami saistīts ar nakts laiku. Viņa akurāti novietos savu apģērbu, centīgi nomazgāsies, saķemmēsies, iesmaržosies un uzvilks nakts tērpu. Vīrs atgūlies gaidīs viņas atnākšanu, īsinot laiku ar grāmatu. Tā rīkojoties, viņa vadās no vislabākajiem nodomiem. Toties viņš varbūt gribētu iegūt viņu uz grīdas, ar sajauktiem matiem, starp izsvaidītiem apģērba gabaliem; kaut reizi baudīt viņas ķermeņa aromātu, nevis labāko parfimēriju. Viņa var izdarīt daudz vīra labā, taču ne to, jo pati neizjūt tamlīdzīgas tieksmes.

Laulības pārkāpums no viņas puses praktiski izslēgts. Viņas mīļākā nodarbošanās ir saimniecības rūpes un viesu uzņemšana. Viņa ir komunikabla un sabiedriska, mīl pievērst sev uzmanību, mīl patikt.

Vīrietis. Viņa temperaments ir drīzāk vājš. To uzskata par pilnīgi normālu seksa jomā. Sievietes viņš uzskata par zemākām būtnēm, tomēr ne par ienaidniekiem, kā Svari un Skorpions. Meitene tam visbiežāk asociējas ar nevainību, kas jāaizstāv. Tāpat kā Lauva, viņš sliecas ticēt absurdākajiem “vīriešu mītiem”.

Viņš ir viens no daudzajiem, kas pieņem sievietes estētisko skaistumu par viņas seksuālo vērtību. Viņš uzskata, ka sekss — viena no jaunības kļūdām, no kurām cilvēks izaug, lai nodarbotos ar nopietnām lietām: pelnīt naudu, rūpēties par ģimeni, bērniem.

Nav nekā dīvaina apstāklī, ka viņam bieži vien ir sevišķi apnicīga un neapmierināta sieva. Turklāt Ūdensvīrs vienmēr uzskata sevi par aizvainoto pusi. Viņš nespēj pat iedomāties, ka viņa maksimālie sasniegumi seksa nemaz nav lieli salīdzinājumā ar citu vīriešu aktivitāti. Viņa attieksme pret sievu ir ar lielu iecietības piedevu, pieņemot, ka viņa pilnībā neapzinās savu rīcību.

Labvēlīga savienība ar Lauvu, Svariem, Dvīņiem. Ne#labvēlīga savienība Ūdensvīram ar Aunu, Skorpionu, Vēzi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.