1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Erotiskais horoskops un saderības raksturojums zodiaka zīmēm

 

ZIVIS

Atrodas Neptūna aizbildniecībā. Zivju dzīve iedalās 7 gadu ciklos. Svarīgs un nozīmīgs ir katrs septītais gads Zivju dzīvē.

Sieviete. Viņa — neārstējama romantiķe. Viņas temperaments it kā vērsts uz iekšu, uz viņu pašu. Dažādos periodos viņa rada dažādus tēlus un dzīvo ilūzijās, kuru pamatiezīme — nerealitāte.

Bērnībā viņu apbūra pasakas, bet zīmētie tēli šķiet ne mazāk reāli kā īstenībā. Viņas pirmās pazīšanās — ar mīļiem, delikātiem, romantiskiem zēniem ar vēl neapzinātu dzimumtieksmi.

Šajā zīmē dzimušās sievietes var iedalīt divās grupās. Pie pirmās pieder tās, kas nodibina sakarus ar vīrieti, kam nav pārāk vētrains temperaments. Likumsakarīgi, ka viņi dzīvo kopā ilgi un laimīgi.

Pie otrās pieder daudz nemierīgākas sievietes. Galanta un romantiska mīlnieka vietā viņas apziņā dominē pirāta tipa vīrietis. Ja viņai pietiktu drosmes uz sakaru ar tādu vīrieti, viņa kļūtu ļoti laimīga.

Tomēr viņa parasti izvairās no “simtprocentīgiem” vīriešiem, jūtoties lielākā drošībā, būdama sabiedrībā ar vīriešiem ar vāju raksturu, kas sagaida no viņas aprūpi un iecietību. Nereti viņa atrod sevi mīlnieces un uzticības personas lomā māksliniekiem, politiķiem — cilvēkiem, kuru slava un spožums lielā mērā atkarīgi no viņas. Viņa bīstas ne tik ļoti īstu vīriešu seksuālā spēka, kā zaudēt sapņu un ilūziju aizsargslāni un pārliecināties par sevi kā sievieti. Viņa to neuzdrošinās, tādēļ viņas mīļotie “zēni” paliek, bet vīrieši aiziet, dziļi aizvainoti.

Vīrietis. Viņš ir uz iekšieni vērsts cilvēks, kur apkārtējie ir tikai instruments viņa pašanalīzei. Viņš piekopj ārkārtīgi bagātu seksuālo dzīvi, sagādājot neaizmirstamas izjūtas savām partnerēm, tomēr neļaujot viņām izprast savu iekšējo pasauli.

Bagātīgi piemīt izdomas spējas, par ko zina tikai viņš pats. Viņam patīk runāt par gultu un runā viņš burvīgi, pārpilns siltuma un erotisma, apbrīnojot savas partneres ķermeņa skaistumu un jaukumu.

Sievietes, viņu atceroties, rada savās iedomās absolūti nepatiesu viņa individualitātes tēlu. Viņš jūtas bezgala vientuļš, tādēļ rezultātā seksuālās lietās cieš sakāvi.

Nav dzimusi tāda sieviete, kura spētu iekļūt viņa iekšējā pasaulē un izprast viņa īsteno veidolu.

Katra no viņām līdz mūža galam atcerēsies ar viņu pavadītos brīžus, tai laikā kad viņš, aizmirsīs visas un būs ieguvis tikai sevi pašu.

Labvēlīga savienība ar Vēzi, Zivīm. Neveiksmīga savienība ar Jaunavu, Ūdensvīru, Skorpionu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.