8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Jānis Stībelis aicina uz jaunā albuma “Optimists” prezentācijas koncertu (+VIDEO)

 

25. aprīlī plkst. 18.00 ar pavasarīgu koncertu t/c Spice tiks prezentēts Jāņa Stībeļa jaunākais radošais veikums – albums Optimists. Tie būs īsti svētki dziedātāja talanta cienītājiem, jo pasākumā varēs noklausīties singlus no jaunā albuma, saņemt autogrāfus un aprunāties ar mūziķi.
 
Jānis Stībelis, kas pazīstams kā dziedātājs, neskaitāmu hitu autors, producents un aranžētājs, nāk klajā ar savu jauno albumu – Optimists. Kā jau albuma nosaukums paredz, atklāšanas pasākums plānots kā  īsts pozitīvās enerģijas lādiņš – skanīgā koncertā iepazīstinot  klausītājus ar jaunākajiem skaņdarbiem un atskaņojot visu iemīļotās melodijas.
Albuma atklāšana notiek laikā, kad pavasaris tuvojas savam pilnbriedam, daba modusies un krāsojas visraibākajos toņos, jo  arī pats albums ir raibs kā dzeņa vēders. Tajā ir gan balādes, gan veltījums LV100, gan filozofiski dziļas un skumjas dziesmas, gan optimistiski gabali. ,,Albumā iekļautās kompozīcijas ietver pēdējos divos gados piedzīvoto un sajusto. Kā klavieru taustiņi – melns, balts, melns, balts – tā arī dzīve mūs pārsteidz un priecē ar dažādiem notikumiem. Svarīgākais šajā visā ir saglabāt dzīvesprieku un optimismu,” par jauno albumu stāsta Jānis Stībelis.

Video

Optimists ir jau devītais Jāņa Stībeļa solo albums. Daudzi dziedātāja fani atzīst, ka neskatoties uz ilgo skatuves pieredzi, Jānim Stībelim joprojām ir izdevies saglabāt azartisko manieri, jauneklīgo šarmu un jā – arī optimismu. Kā māksliniekam tas izdodas, kas ir viņa mūza un radošo panākumu atslēga, varēs uzzināt albuma atklāšanas dienā – Meet & Greetpasākumā, kas notiks uzreiz pēc koncerta. Tāpat būs iespēja saņemt autogrāfus, nofotografēties ar dziedātāju un iegādāties jauno albumu par īpašu cenu – 7 eiro.
Publicitātes nolūkiem pasākuma apmeklētāji un dalībnieki tiks fotografēti un filmēti.
 
Uz tikšanos ceturtdien, 25. aprīlī plkst. 18.00t/c Spicepie informācijas centra!

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

23.04.2019.

 
 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.