7.6 C
Rīga
pirmdien, 6 maijs, 2024

Esi skaista! Dāvini skaistumu!

 

Profesionālas vizāžistes un stila konsultantes Jūlijas Zolbergas pakalpojumi ir dāvanas, kas ne tikai sniegs burvīgas emocijas, bet arī palīdzēs aizmirst par stresu, apvienos patīkamo ar lietderīgu laika pavadīšanu un ļaus tev iegrimt skaistuma pasaulē, ko vēl ilgi atcerēties.

Make-up pie meistara

Katra sieviete vēlas būt skaista visur un vienmēr. Dāvana “Make-up Tev” palīdzēs tev starot un izcels sejas dabisko skaistumu. Lielisks noskaņojums un komplimenti garantēti!

Cena – 20 Ls

Make-up praktiskā individuāla nodarbība

Oriģināla svētku dāvana mammai, mīļai māsai vai draudzenei. Meikapa praktiskā nodarbība būs aktuāla gandrīz katrai meitenei un sievietei. Pasniedzot šo dāvanu, tu palīdzēsi tuvam cilvēkam spert soli pretī skaistuma noslēpumu atklāšanai. Vizāžiste sniegs individuālu konsultāciju, tad kopā varēsiet izpētīt pielietojamo kosmētiku un soli pa solim iemācīties veidot savu individuālu meikapu.

Vienas nodarbības cena – 40 Ls   

 

Lai izmantotu šīs dāvanas*, nepieciešams trīs mēnešu laikā no dāvanu kartes iegādes brīža piezvanīt un pieteikties pakalpojumam sev vēlamajā laikā. Dāvanu kartes un pakalpojumu pieteikšana pa tālruni +371 27008700. 

www.julijazolberga.lv

tālr. +371 27008700

* Atsevišķi vienojoties, kā dāvanu ir iespējams noformēt arī citus vizāžistes un stila konsultantes pakalpojumus – piemēram, imidža konsultācijas, personīgās krāsu paletes izveidošana, “Pārvērtības” utml.


 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.