7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Noslēgusies ziedošanas akcija patversmju dzīvnieku atbalstam “Pērc, ziedo, pabaro”

 

Rimi veikalos veiksmīgi noslēgusies labdarības akcija “Pērc, ziedo, pabaro”. Tās laikā izdevies savākt 20,168 tonnu dzīvnieku barības. Ziedojums aizceļos uz 25 patversmēm visā Latvijā, sagādājot prieku un labsajūtu patversmēs mītošajiem ķepaiņiem.

Akcijas ietvaros pircēji Rimiveikalos visā Latvijā ziedojuši10 168  kg suņu un kaķu barības. Papildus ziedotāju dāsnumam, Rimi Latviadzīvnieku vajadzībām ziedojis 5 tonnas Rimiprivātās preču zīmes barības un smilšu. Arī akcijas sadarbības partneris, dzīvnieku barības produktu ražotājs Mars Inc. ziedojis 5 000 kg barības.

SIA Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala: “Lai pabarotu visus Latvijas patversmēs dzīvojošos ķepaiņus, ik mēnesi ir vajadzīgas aptuveni 20 tonnas barības, turklāt bez pārtikas suņiem un kaķiem, gluži tāpat kā cilvēkiem, ir arī citas ikdienas vajadzības. Šajā, ceturtajā, “Pērc, ziedo, pabaro” akcijā saziedotais barības daudzums un dzīvnieku preces ļaus nodrošināt patversmēs mītošo dzīvnieku vajadzības mēneša garumā un sniegs prieku četrkājainajiem draugiem. Esam no sirds pateicīgi visiem Rimiklientiem, kuri nepalika vienaldzīgi un palīdzēja sagādāt tik nepieciešamās preces dzīvnieku labklājībai.”

Andra Tomase, dzīvnieku patversmes Ar sirdi delnāvadītāja: “Šīs akcijas ietvaros saņēmām vairākus sūtījumus ar suņu, kaķu barību un kārumiem. Esam ļoti priecīgi un pateicīgi par sagādāto dzīvnieku pārtiku. Šajā patversmē ir vairāk kā 100 suņi un vairāk kā 20 kaķi. Šī akcija mums ļoti palīdz, jo suņiem un kaķiem ik dienu tiek izbaroti aptuveni 30kg barības. Patversmē esošie dzīvnieciņi sūta lielu pateicību visiem, kuri ziedoja šajā akcijā!”

Anda Lejniece, Minku parksvadītāja: “ Esmu ļoti pateicīga par sagādāto ziedojumu, jo kaķu barības izmaksas mēnesī sastāda gandrīz 500 eiro, un katra šāda veida palīdzība ir ļoti vērtīga. Patversmē dzīvo vairāk kā 40 kaķi, un katrs individuāli tiek samīļots un kopts. Kaķu konservus biedrība ikdienā nevar atļauties, tāpēc esam pateicīgi par ziedojumu, kas ietvēra arī šāda veida barību – tagad varēsim mūsu minkas palutināt. Esmu ļoti pateicīga visiem cilvēkiem, kuri ziedoja, un priecājos, ka Rimiun Marsveido šādas akcijas.”

Labdarības akcijas “Pērc, ziedo, pabaro” laikā veikala pircēji bija aicināti papildināt ikdienas pirkumus ar dzīvniekiem noderīgām precēm. Šīs preces iedzīvotāji varēja ziedot kādā no Rimi veikaliem visā Latvijā, novietojot ziedojumus speciālās akcijas kastēs, tādējādi atbalstot četrkājainos patversmju iemītniekus. Akcija jau ceturto reizi tika organizēta sadarbībā ar dzīvnieku barības produktu ražotāju Mars Inc.

Autors: Rimi

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.