1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Atklāj sev jaunu mīļāko dziesmu no L. Šomases un J. Moiseja dueta!

 

Liene Šomase un Jānis Moisejs, svinot velna duci, kopš duets pirmo reizi kopā kāpa uz Latvijas mūzikas skatuves, prezentē jaunu dziesmu – “Divi velni”.  

Dziedātāji paši saka: “Dziesma ir pārdomas par cilvēka mūžu un to, kā spējam paveikt šķietami nerealizējamas lietas dzīves zibsnī, kas mums dots. No mums neatkarīgu iemeslu dēļ krīt zvaigznes, vējš mīl kāpu priedes, lec saule , tad atkal tā riet, zied virši, bet visam pa vidu, kā divi velni spītīgi kopā ar savu otru pusi turam savas pasaules –  pašu radītas, lādētas, mīlētās, nīstas, lolotas un veidotas.”

Atgādinām, ka latviešu mūzikas grandu, R. Paula un G. Rača, izveidotais estrādes dueta pirmais albums „Pasaule ir skaista”, kas tika izdots 2007. gadā, ieguva lielu atzinību klausītāju vidū, sevī iekļaujot daudzus tautā iemīļotus hītus, – „Pasaule ir skaista”, „Neskaties pulkstenī”, “La Luna” u.c. Pateicoties ievērojamiem pārdošanas apjomiem, ieraksts iemantoja zelta diska statusu un dziesma “Neskaties pulkstenī” ieguva “Latviešu mūzikas ierakstu gada balvu”. Abi mākslinieki kopā un atsevišķi ir piedalījušies un vadījuši virkni raidījumu, piemēram, “Latvijas Zelta Talanti”, “Dzintara dziesmas”. Pašlaik Liene vada savu bērnu un jauniešu vokālo studiju, kamēr Jānis papildus Šveicē iegūtajam maģistra grādam finanšu un banku zinībās aizstāvējis bakalaura grādu tiesību zinātnē Rīgas Stradiņa universitātē, kur pašlaik turpina studijas maģistrantūrā, lai iegūtu jurista kvalifikāciju. Mūziķis vairāk kā 5 gadus ir improvizācijas teātra aktieris. Pašlaik mākslinieks ir sastopams koncertos, projektos, korporatīvajos pasākumos un improvizācijas teātra izrādēs.

Video 

Dziesmas autors ir radījis tādus latviešu tautā iemīļotus hitus, kā ”Sapņu taurenītis” un “Ai, cik vienādi esam”, ar kurām iekļuvis Latvijas Sirds dziesmu finālā,  “Uzbur laimi”, “Podziņa un diedziņš”, “Mīlēšu Tevi”, “Nothing Special”, “100 gramu sapņu”,  u.c.

Iepazīties ar skaņdarbu var sekojot zemāk pievienotajai saitei vai pieprasot dziesmu “Divi velni” lielākajās Latvijas radio stacijās!

09.07.2019.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.