5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Iespējams, ka britu karaliskajā ģimenē radies jauns konflikts!

 

Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās prinča Harija un Meganas Mārklas dēliņa Ārčija kristība, bet tās netika publiskotas un svinīgo ceremoniju, kas ir ierasta karaliskās ģimenes tradīcija. Ārčija krustvecāku vārdi joprojām netiek publiski izpausti.

Mazulīša Ārčija kristību ceremonijā ieradās tuvākie ģimenes locekļi, lai iemūžinātu šo skaisto notikumu, tagad šī fotogrāfija kļuvusi par visai apspriestu tematu visā pasaulē. Fotogrāfijas centrā bija jaunie vecāki princis Harijs un Megana Mārkla ar mazuli,  pa kreisi fotogrāfijā redzams Ārčija vectēvs, princis Čārlzs ar mīļoto sievu Kamillu, pa labi princis Viljams un Keita Midltone. Aiz jaunajiem vecākiem fotogrāfijā tāpat redzama Meganas mamma Dorija, kā arī princeses Diānas māsas lēdija Sāra un lēdija Džeina. Tomēr fotogrāfijā nav ne miņas no Elizabete II un viņas vīŗa Filipa!

Karaliene apgalvojusi, ka nevarot ierasties, jo viņa esot visai aizņemta. Karalienes neierašanās un nepiedalīšanās kristību fotogrāfijā ir pamatīgi satraukusi karaliskās ģimenes fanus, lielāko satraukumu radījusi prinča Viljama savdabīgā sejas izteiksme fotogrāfijā un viņa sievas Keitas mākslīgais smaids. Kāda pazīstama britu psiholoģe komentē, ka šī visa situācija izskatās visai nelāgi un savas esmocijas fotogrāfijas uzņemšanas brīdi nav varējis savaldīt arī pats mazuļa tēvs princis Harijs.

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.