2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Novembrī izdos papildinātu Harija Potera grāmatu sērijas izdevumu! (+FOTO)

 

Apgāds “Zvaigzne ABC” izdos grāmatu “Harijs Poters un Filozofu akmens” jaunā izdevumā, kas grāmatnīcu plauktos nonāks 26.novembrī, pastāstīja apgāda pārstāve Kristīne Ilziņa.

“Harijs Poters” ir septiņu grāmatu sērija, kas savulaik tika izdota arī latviski, taču pašlaik vairs nav nopērkama. Savulaik arī Latvijā pie grāmatnīcām veidojās naksnīgas rindas, aktīvākajiem faniem gaidot jaunās grāmatas parādīšanos, tāpat tika dibināts oficiālais fanu klubs, notika rosīgas diskusijas interneta vietnēs.

Apgāda pārstāve pauda, ka jaunajās grāmatās tiks iekļauti oficiāli papildmateriāli par “Harija Potera” pasauli – pirmajā grāmatā tā būs svarīga informācija par vienu no Cūkkārpas burvju skolas namu dibinātājiem, kā arī burvju skolas un apkārtnes karte.

Harija Potera grāmatu sēriju ir sarakstījusi britu rakstniece Dž. K. Roulinga. Šī esot pārdotākā grāmatu sērija pasaules vēsturē, kas autorei palīdzējusi kļūt par multimiljonāri.

Foto

View this post on Instagram

"Es zvēru pie visa, kas man dārgs, ka prātā man blēņas vien." . Sapnis par visām Potera grāmatām savā kolekcijā beidzot piepildīts. Pēc 18 gadiem. Pirmo reizi šo stāstu ieraudzīju uz kino ekrāna,kad man bija vienpadsmit gadu. Un pēc tam nolēmu izlasīt grāmatu. Tā nelika man vilties. Neviena no tām nelika vilties. . Tad nolēmu pati nopirkt pirmo grāmatu. Atceros, ka cītīgi krāju naudu, lai varētu to nopirkt. Bet, kad nauda bija sakrāta, grāmatnīcā šī grāmata vairs nebija (man kā bērnam, protams, neienāca prātā paskatīties citās savas pilsētas grāmatnīcās, bet tas tā). Biju ļoti noskumusi. Tagad, kad redzu savā plauktā visas Potera grāmatas, atceros, kā tolaik jutos, un cik laba sajūta ir tagad, kad sapnis piepildījies. . Morāle – nekad neatmet ar roku savam sapnim, jo tu nekad nezini, kad un kā tas var piepildīties! Un mēģini vēlreiz, ja nesanāk pirmoreiz (kā manā gadījumā ar grāmatnīcu). . . . "I solemnly swear I am up to no good." . Today my dream came true. After 18 years I have all Harry Poter books in my collection. (for those who don't know – these books can't be bought in book stores, at least not anymore in my language.) First time I met Harry on the big screen in cinema when I was eleven years old. Then I read the book. Wasn't disappointed. . Then I decided to buy my own Harry Potter book (at that time "Philosopher's stoune"). I remember how patiently I saved money for this book. But by the time I had enough money to buy it, the book wasn't in bookstore anymore (of course, at that time I just needed to look in another bookstore, but…for eleven year old child it somehow didn't came up in mind…). I was very sad. Now when I see all HP books in my bookshelf, I remember that time and I feel very happy that my dream has came true. . The moral of this story – don't give up on your dream! You never know when and how it can come true! And if you fail, try again and again till you success! ???? . . . #reading #literature #bookworm #harrypotter #jkrowling #philosophersstone #chamberofsecrets #prisonerofazkaban #gobletoffire #orderofthephoenix #halfbloodprince #deathlyhallows #bookstagram #grāmatas #eslasu #instabooks #bookaholics #buchblogger #harijspoters

A post shared by Kristīne (@moms_library) on

View this post on Instagram

Apgāds Zvaigzne ABC ar prieku paziņo, ka drīzumā klajā nāks jauns Harija Potera grāmatu sērijas izdevums. Šo atgriešanos neapšaubāmi novērtēs gan tie, kam iepazīšanās ar burvju pasaules dēkām vēl tikai priekšā, gan tie, kuri grāmatas jau lasījuši, jo jaunais izdevums nāks klajā uzlabotā un pārstrādātā tulkojumā un jaunā vizuālā noformējumā. Turklāt jaunajās grāmatās tiks iekļauti oficiāli papildmateriāli par Harija Potera pasauli – pirmajā grāmatā tā būs svarīga informācija par vienu no Cūkkārpas burvju skolas namu dibinātājiem, kā arī burvju skolas un apkārtnes karte. #grāmata #zvaigzneabc #drīzumā #harijspotersatgriežas

A post shared by Apgāds Zvaigzne ABC (@zvaigzne_abc) on

Video

Autors: nozare.lv/dieviete.lv

04.10.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.