6.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Iecavā tiks svinēta pasaules olu diena!

 

Jau otro reizi olu galvaspilsētā Iecavā novada pašvaldība kopā ar AS “Balticovo” šo sestdien, 12. oktobrī svinēs Pasaules olu dienu, kas visā pasaulē tiek svinēta katru gadu oktobra otrajā piektdienā. Iecavas parka estrādē visas dienas garumā būs gan gastronomiskas izpriecas, gan izglītojošas un izklaidējošas aktivitātes.

Šī pasākuma galvenais mērķis ir vairot cilvēku izpratni par to, ka aktīvs dzīvesveids iet roku rokā ar veselīgu uzturu, savukārt veselīgs uzturs ir pilnvērtīgs uzturs, kurš nav iedomājams bez olām, kas ir ļoti daudzpusīgs un cilvēka organismam nepieciešams produkts ar virkni ļoti labu īpašību.

AS “Balticovo” komunikācijas un attīstības direktors Toms Auškāps: “Mēs no sirds priecājamies būt tur, kur esam šobrīd, izglītojot ne tikai Iecavas novada iedzīvotājus, bet arī novada viesus un Latvijas iedzīvotājus par veselīga uztura pamatprincipiem, kur viena no sastāvdaļām ir “laimīgas olas” un to produkti.”

“Starptautiskā olu diena 2019” ir publisks bezmaksas pasākums visiem Iecavas novada iedzīvotājiem un citiem interesentiem ar aktīvām, radošām un izklaidējošām aktivitātēm, kura ietvaros norisinās arī novadu apceļošanas projekta “Iepazīsti kaimiņus Zemgalē 2019” noslēguma pasākums un ceremonija. Tāpat pasākuma apmeklētājus priecēs muzikālie priekšnesumi, un būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, olu ēšanas sacensībās. Par lielisku atmosfēru visas dienas garumā rūpēsies pasākuma vadītājs Kristaps Rasims.

Autors: Zane Zonne

11.10.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.