8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Princis Harijs iekniebis dibenā brāļa sievai!

 

Prinča Harija un viņa brāļa, prinča Viljama attiecībās vienmēr bijušas draudzīgas, Harijs lieliski saprototies ar ar brāļa sievu Keitu Midltoni, abu attiecības ir tik labas, kas viņš hercogienei iekniebis dibenā. Karaliskās ģimenes eksperti nesen dalījušies ar kādu komisku epizodi, kas notika laikā, kad Harijs vēl bija ļoti tuvās attiecībās ar brāli un viņa sievu.

2011.gadā par godu ikgadējam, svinīgajam maršam ģimene sapulcējās uz Bekingemas pils balkona, lai sveicinātu tautu un pozētu presei. Toreiz princis Harijs bijis jautrā noskaņojumā un izlēmis nedaudz pajokot, kad Keita pieliecās, princis Harijs negaidīti ieknieba viņai dibenā!  Keita bijusi visai pārsteigta par notikušo, taču jau pēc dažām sekundēm viņa sāka sirsnīgi smieties, bet pēc tam smieties sākuši arī visi klātesošie.

Jau vasarā tika ziņots, ka attiecības starp princi Viljamu, Keitu Midltoni un princi Hariju vairs nav tādas, kā agrāk. Karaliskās ģimenes eksperti uzskata, ka pie tā vainojama ir prinča Harija sieva Megana Mārkla. 

Foto

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.