Piedāvājam īsteni rudenīgu gardumu – ābolu-kefīra pankūkas. Lūk, recepte.

Nepieciešams

3 āboli

3 – 4 ēdamkarotes miltu

150 – 170 ml kefīra

2 olas

2 – 3 ēdamkarotes cukura

Augu eļļa

Pagatavošana

Olas saputo ar cukuru. Pievieno kefīru. Mīklai var pievienot naža galu sodas vai cepamo pulveri. Ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno mīklai.

Ja āboli ir skābi, tad var palielināt cukura daudzumu. Var pievienot vanilīna cukuru un kanēli.

Mīklu labi samaisa un cep uz pannas eļļā no abām pusēm.

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?