9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Rīgā ar lielkoncertu uzstāsies dziedātājs Maks Korž (+VIDEO)

 

23 maijā pirmoreiz Latvijas vēsturē Rigas Skonto stadionā ar lielo koncertu un jaunu formātu uzstāsies populārais Baltkrievijas dziedātājs Maks Koržs. 

20 dienu laikā pārdoto biļešu skaits pārsniedzа 10 tūkstošu atzīmi. Biļešu pārdošana notiek gan Latvijas tirgū, gan ārpus tā robežām. Koncertā piedalīsies viesi no Ukrainas, Baltkrievijas, Polijas, Spānijas, Francijas un Lielbritānijas. Organizatori apgalvo, ka Maksa Korža koncerts nav tikai skatuves uzvedums, bet gan īsts starptautiska mēroga šows,kas pārsteigs visus viesus. Biļešu tirdzniecība pārspēja rekordus arī citās valstīs.

Koncerta rīkotāji informē, ka ažiotāža ap koncertu strauji aug un jau veselu mēnesi koncerts aizņem stabīlo pirmo vietu biļešu tirdznicības topā. Stāvvietu un fanzonas biļetes praktiski jau ir izpārdotas, neskātoties uz to, kā organizātori palielināja laukumu, pārvietojot lielu skatuvi ārpus laukuma teritorijas uz Skont halles autostāvvietu. Līdz ar to pēdejo biļešu atlikuma cenas tiks palielinātas.

Makss Koržs ir vienīgais izpildītājs no Baltkrievijas, kurš savā dzimtenē pulcēja Dinamo Minskas stadionu (35 tūkstoši cilvēku). – lielāko pasākumu vietu valstī. Viņu sauc par “baltkrievu Eminem” un “paaudzes balsi”.

Organizatori iesaka pasteigtieties iegādāties biļetes jau iepriekš, jo Latvijas iedzīvotājiem var nepietikt vietu un visas biļetes nopirks viesi no ārzemēm. Koncertā Rīgā mūziķis izpildīs savas labākās dziesmas, kā arī jaunus darbus. Biļetes uz koncertu var iegādāties Biļešu Serviss kasē.

Autors: Baltic Events

13.02.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.