1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

5 padomi, lai tu justos un izskatītos lieliski katru dienu!

 

Patiesībā, tas ir daudz vienkāršāk nekā sākumā varētu šķist. Viss, kas tev ir jādara, ir jāseko līdzi šiem vienkāršajiem soļiem:

Smaidi

Nav nekā skaistāka, kā patiess un laimīgs smaids. Pat, ja tev nepatīk, kā tu izskaties smaidot, tās emocijas, ko tas parāda, padara tevi skaistāku. Pētījumi ir pierādījuši, ka smaids ir ne tikai „lipīgs”, bet patiesi padara cilvēku skaistāku citu acīs. Tāpat tas uzlabo garastāvokli gan tev, gan apkārtējiem. Pamēģini, nenožēlosi! 

Valkā apģērbu, kurā jūties labi

Katrai no mums skapī ir apģērbs, ko nekad neesam uzvilkušas. Bet, kad, kārtojam skapi un plānojam to apģērbu izmest – neceļas roka to darīt. Pazīstama situācija? Bet tagad iesakām tev saņemties un iztīrīt to skapi reizi par visām reizēm. Piepildi to tikai ar tām drēbēm, kas tev patīk un liek justies skaistai!

Rūpējies par savu ķermeni

Zinām, ka ilgi un grūti treniņi biedē daudzas sievietes. Bet patiesībā, viss, kas tev ir nepieciešams, ir 20 minūtes dienā. Un obligāti nodarbojies tikai ar tām fiziskajām aktivitātēm, kas tev sagādā prieku. Citādāk ātri apniks… Sportiskās aktivitātes ir labas ne tikai tavam ķermenim, bet arī garam! Fizisko aktivitāšu laikā izdalās laimes hormons, enerģija un veselība!

Dzer daudz ūdens

Jā, tas ir svarīgi. Varbūt ne divus litrus uzreiz, bet noteikti vairāk, nekā tu dzer tagad. Daudziem cilvēkiem tā patiesi ir problēma, taču atrisināt to ir viegli. Ūdens tavam organismam sniedz daudz labuma: attīra no toksīniem, uzlabo ādas stāvokli, stiprina nagus, palēlina novecošanās procesus un vēl daudz citu labumu. Tā kā… Ielej labāk sev glāzi ūdens. Tavs organisms pateiks „paldies”!

Regulāri rūpējies par savu ādu

Kura gan negrib sev tīru, svaiga paskata ādu bez krunciņām… Mazgā, tīri, aizsargā savu ādu. Lieto atbilstošus aizsarglīdzekļus. Nepatīk bālums? Tiec tam pāri! Iedegums nav nemaz tik labs. Tas sausina ādu un paātrina krunciņu veidošanās procesus.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.