-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Atgriežoties ar repatriācijas reisiem, tikai 28 cilvēki vēlējušies nodot analīzes, lai pārliecinātos, vai nav inficējušies ar Covid-19 (+VIDEO)

 

Vakar, atgriežoties ar repatriācijas reisiem, tikai 28 cilvēki lidostā “Rīga” vēlējušies nodot analīzes, lai pārliecinātos, vai nav inficējušies ar Covid-19. Amatpersonas uzskata, ka nav nepieciešams noteikt obligātās pārbaudes, jo visiem atbraucējiem tik un tā 14 dienas jāpavada karantīnā.

Veselības ministre Ilze Viņķele (“Attīstībai/Par!”) norādīja, ka ikvienam atbraucējam ir iespēja nodot analīzes.  Bet ja kādu iemeslu dēļ, tas nav izdarīts, jāzvana mediķiem pa tālruni 8303.

Video

Trešdien lidostā uz Covid-19 pārbaudīti vien 28 repatrianti

Vakar, atgriežoties ar repatriācijas reisiem, tikai 28 cilvēki lidostā “Rīga” vēlējušies nodot analīzes, lai pārliecinātos, vai nav inficējušies ar Covid-19. Amatpersonas uzskata, ka nav nepieciešams noteikt obligātās pārbaudes, jo visiem atbraucējiem tik un tā 14 dienas jāpavada karantīnā. https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/tresdien-lidosta-uz-covid-19-parbauditi-vien-28-repatrianti.a356177/

Geplaatst door LTV Ziņu Dienests op Donderdag 16 april 2020

Foto: Attēlam ir ilustratīva nozīme

Autors: Panorāma

17.04.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.