2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Aicina darīt labu un ziedot #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustības darba atbalstam

 

Vadošais mazumtirdzniecības franšīzes tīkls “Narvesen” aicina atbalstīt brīvprātīgos, kas ārkārtējās situācijas laikā piedāvā brīvprātīgo palīdzību ikvienam riska grupā, pašizolācijā vai karantīnā esošam cilvēkam. Lai atbalstītu un nodrošinātu vairāk nekā 700 kustības #paliecmājās brīvprātīgo darbu, no 6. maija “Narvesen” tirdzniecības vietās iespējams ziedot kustības atbalstam.

“Narvesen” darbinieki ir vieni no tiem, kas arī šajos apstākļos turpina darbu. Mēs zinām, ka tas prasa pacietību, drosmi un uzņēmību, tādēļ vēlamies atbalstīt arī to sabiedrības daļu, kas pašaizliedzīgi gatavi parūpēties par līdzcilvēkiem. #paliecmājās palīdzības kustības brīvprātīgie ārkārtējās situācijas laikā palīdz COVID-19 krīzē cietušajiem, nopērkot produktus, higiēnas preces vai bezrecepšu medikamentus, izvedot pastaigā suni, nogādājot un saņemot pasta sūtījumus vai gluži vienkārši piezvanot un parunājoties. Iniciatīvas mērķis ir palīdzēt un atbalstīt brīvprātīgo kustības darbību līdz brīdim, kad visi varēsim mierīgi uzelpot un atskatīties uz piedzīvoto ar patīkamu miera sajūtu un apziņu, ka ikviens no mums ir darījis labu un kopā šo situāciju esam pievarējuši,” skaidro “Narvesen Baltija” valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.

“Narvesen” tirdzniecības vietās visā Latvijā pie kases pirms norēķiniem par pirkumu ir iespēja ziedot paša izvēlētu naudas summu #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustības darba nodrošināšanai, par to informējot pārdevēju. No saņemtajiem ziedojumiem tiks segtas brīvprātīgo darba izmaksas, piemēram, dezinfekcijas līdzekļu, sejas masku un citu drošības līdzekļu nodrošināšana, kā arī ar transportu saistītas izmaksas.

“Mūsu plašais brīvprātīgo tīkls sniedzis palīdzību jau vairāk kā 650 cilvēkiem visā Latvijā, daudziem pat atkārtoti, jo izveidojas kontakts starp brīvprātīgo un cilvēku kuram nepieciešama palīdzība. Šādas regulāras kaimiņu un kopienu sadarbības veicināšana ir mūsu kustības mērķis un lielisks piemērs spējai līdzcilvēkiem savstarpēji palīdzēt šajā krīzes situācijā un cerams, ka arī pēc tās, kad tas iespējams būs pat svarīgāk. Ja visi sadarbosimies tagad, atbalstot brīvprātīgos, kuri var un spēj palīdzēt tiem, kam palīdzība nepieciešama, daudz ātrāk novērsīsim riskus un pārvarēsim tūlītējo krīzi kopīgiem spēkiem, kā arī izveidosim spēcīgu un rīcībspējīgu Vislatvijas kustību, kura būs gatava reaģēt jebkurā situācijā,” uzsver biedrības “Paliec mājās” vadītājs Mārtiņš Zeps.

#paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustība piedāvā brīvprātīgo palīdzību ikvienam, kam tā nepieciešama, it īpaši riska grupā, pašizolācijā vai karantīnā esošam cilvēkam preču iegādei un citam būtiskam atbalstam, dodot iespēju palikt mājās un pasargāt sevi, kā arī līdzcilvēkus. Par ziedojumu pārvaldību ikviens var uzzināt biedrības “Paliec mājās” mājaslapā www.paliec-majas.lv.

Saņemt #paliecmājās brīvprātīgo palīdzību var jebkurš, zvanot pa tālruni 25661991 vai apmeklējot #paliecmājās brīvprātīgo palīdzības kustības mājaslapu www.paliec-majas.lv. 

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: Narvesen Baltija

08.05.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.