8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Prinča Harija un Meganas dēls nosvin savu pirmo dzimšanas dienu (+VIDEO)

 

6.maijā Losandželosā savu pirmo dzimšanas dienu atzīmēja prinča Harija un amerikāņu aktrises, Meganas Mārklas dēls Ārčijs!

Ārčijs Harisons Mauntbatens Vindzors pasaulē nāca 2019. gada 6. maijā un viņš, kā zināms, ir Saseksas hercogu pāra pirmais mazulis. Ārčijs nāca pasaulē Londonā, privātajā dzemdību nodaļā “The Portland Hospital”, viņš ir pirmais karaliskais bērns, kurš nav dzimis tradicionāli Svētās Marijas slimnīcā Londonā, kurā pasaulē nāca gan Ārčija tētis, princis Harijs, gan viņa vecākais brālis, princis Viljams, kā arī abi brālēni – Keitas un prinča Viljama dēli – princis Džordžs un princis Luiss, kā arī vienīgā māsīca un  princese Šarlote.

Domājs, ka Ārčijam vecāki par godu dēla dzimšanas dienai nebija sarīkojuši ballīti. Tomēr tā tika atzīmēta ģimenes lokā, Harijs un Megana šobrīd Losandželosā epidēmijas dēļ atrodas izolācijā. Par godu šim notikumam “Instagram” tika publicēts sirsnīgs video. Video rullītī redzams, kā Megana dēlam cenšas lasīt priekšā grāmatu, bet Ārčijs savu mammu ignorē…

Sociālajās vietnēs Ārčiju apsveikuši arī Kembridžas hercogi – princis Viljams un Keita Midltone. Viņi ievietojuši savā “Instagram” profilā foto no Ārčija kristībām un fotogrāfiju komentējuši: “Novēlam Ārčijam laimīgu pirmo dzimšanas dienu!”.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.