0.6 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Tiešsaistē notiks bezmaksas nodarbības bērniem angļu valodā

 

Sākot ar šodienu divu nedēļu garumā tiešsaistē notiks bezmaksas nodarbības bērniem angļu valodā mācībām mājās, aģentūru LETA informēja “King’s College” Britu skolas Latvijā komunikācijas konsultante Gita Deniškāne.

Britu skola Latvijā divu nedēļu garumā piedāvās bezmaksas tiešsaistes nodarbības “Facebook” tiešraidē dažādu vecumu bērniem. Deniškāne uzsvēra, ka Latvijas bērniem šī ir lieliska iespēja piedalīties interesantās un attīstošās nodarbībās pie pasaules līmeņa skolotājiem. 

Šodien plkst.12, “King’s College” piedāvās jautru un didaktisku tiešsaistes nodarbību sēriju bērniem, sniedzot iespēju pavadīt vasaras brīvlaiku lietderīgi un apgūt jaunas prasmes, norādīja skolas pārstāve.

Deniškāne atklāja, ka “Spēlējies un mācies kopā ar King’s College”‘ nodarbību sērija sastāvēs no divām 15 līdz 30 minūšu garām aizraujošām nodarbībām. Nodarbībā “Māksla un rokdarbi” – tiks apspēlēta slavenā pasaka “Džeks un garā pupa”, un tās laikā bērniem būs iespēja nodarboties ar dažādiem rokdarbiem. Šī nodarbība esot paredzēta bērniem no divu līdz septiņu gadu vecumam.

Savukārt nodarbībā “Zinātne mājās” – bērniem no septiņu līdz 11 gadu vecumam būs iespēja apgūt vairākus zinātniskus eksperimentus ar materiāliem, ar kuriem ik dienu sastopamies savās mājās.

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

Autors: King’s College

07.06.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.