0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kura Holivudas zvaigzne atveidos princesi Diānu topošajā kinofilmā? (+VIDEO)

 

Filmas “Krēsla” zvaigzne, aktrise Kristena Stjuarte ieguvusi fantastisku lomu, viņa atveidos princesi Diānu. Topošās filmas režisoram Pablo Larēnsneesot ne mazāko šaubu par to, ka vampīrsāgas aktrise ir piemērota šai lomai, tomēr sociālo tīklu lietotāji nav apmierināti ar šo izvēli.

Filma stāstīs par 1990.to gadu notikumiem, kad lēdija Diāna izšķirās no prinča Čārlza. Nav nekāds noslēpums, ka daudzus izbrīnījusi topošās biogrāfiskās filmas režisora aktrises izvēle.

“Vairums britu aktrises izskatītos šajā lomā organiskām, princese Diāna bija izsmalcināta, bet Kristena tāda nav. Viņas nav pat nedaudz līdzīgas,” – šādu un līdzīgus komentārus var lasīt sociālajās vietnēs. “Kristena Stjuarte princeses lomā – tas ir tik nepareizi, cik nepareizi vien var būt,” – saka kāds cits “Twitter” lietotājs. “Princeses Diānas sejā vienmēr bija daudz emociju, bet Kristenas seja vienmēr ir vienāda – visās lomās,” – papildina kāds cits. Kāds ar ironiju rakstījis, ka Kristena drīzāk būtu piemērotāka tagadējais prinča Čārlza sievai Kamillai.

Viena no populārākajām režisora Pablo Larēna filmām ir 2016.gada filma “Džekija”, filma stāstīja par Džekijas Kenedijas dzīvi, kuras galvenajā lomā bija izvēlēta aktrise Natālija Portmana. Natālija par šo lomu saņēma “Oskaru”.

Video

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.