12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Aicina vecākus pieteikt brīvprātīgos jauniešus un bērnus filmā “Tizlenes”

 

Studijā “Ego Media” ir atsākusies Martas Elīnas Martinsones filmas “Tizlenes” filmēšana, un vairākām epizodēm būs nepieciešama brīvprātīgo masu skatu dalībnieku, pārsvarā jauniešu un bērnu, palīdzība, tāpēc interesentus aicina pieteikties aktieru atlases aģentūrā “Casting Bridge”.

“Tizlenes“ ir pusaudžu komēdija, kas stāsta par trim devītās klases skolniecēm laikā pirms 20 gadiem, kad ar nepacietību un bailēm tika gaidīta jaunā tūkstošgade. Galvenās varones Sarmīte, Sveta un Katrīna ir nolēmušas radikāli mainīt savu dzīvi un no klases apsmietākajām “tizlenēm” pārvērsties par populārākajām meitenēm. Dažādi notikumu pavērsieni liek meitenēm saprast, ka izlikšanās par to, kas neesi, nenes nedz laimi, nedz stilīgumu, un dzīvē viss nenotiek kā kino. Filmas pirmās epizodes tika nofilmētas jau februārī.

Režisore Marta Elīna Martinsone strādājusi gan teātrī, gan kino kā režisore, režisora asistente un scenāriju līdzautore. Viņas veidotā spēles īsfilma “Viesturs Kairišs iznāk no meža” (2018) ieguvusi balvu “Lielais Kristaps” kategorijā “Labākā studentu filma”, bet 2019. gadā viņa kopā ar Alisi Zariņu saņēma “Lielā Kristapa” balvu par labāko scenāriju spēlfilmai “Blakus” (2019). 

Filmēšanas vieta skolas ainām būs Jūrmalā, Lielupes vidusskolā, tā ka īpaši šoreiz gaidām pieteikumus no jūrmalniekiem.

Sapnis filmēties ir pavisam reāls un filmas “Tizlenes” aktieru ansamblis ir tam pierādījums. Līdzās pieredzējušiem profesionāliem aktieriem: Gunai Zariņai, Ģirtam Krūmiņam, Daigai Kažociņai, Imantam Stradam, Marijai Linartei u.c., galvenās lomas atveido trīs debitantes Asnāte Sofija Rožkalne, Ludmila Karpova un Katrīna Dambeniece. Aktieru atlases režisore Gunita Groša ir gandarīta, ka lielākā daļa jauniešu, kas atveido lielākas un mazākas lomas filmā jau iepriekš ir piedalījušies dažādos “Casting Bridge” organizētos filmu projektos. Brīvprātīgā masu skatu dalībnieka loma var būt pirmais solis pretī iespējai spēlēt galveno lomu kādā citā filmā, jo katram dalībniekam tiks izveidots portfolio aģentūras datu bāzē.

Filmas Tizlenes uzņemšanā masu skatu dalībniekus aicina pievienoties darba procesam kādā no šiem datumiem – 7.07.;9.07.;14.07.;18.07.;30.07.31.07.; 3.08.;4.08.;5.08.; var izvēlēties tikai vienu dienu vai vairākas, un aģentūra sola rūpēties, lai filmēšanās paliek atmiņā kā aizraujošs piedzīvojums. Pieteikties var, rakstot uz e-pastu info@castingbridge.lv ar atzīmi: brīvprātīgais “Tizlenēm”. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, vecums, telefona numurs, vēlamā filmēšanās diena vai dienas un jāpievieno savs foto. Par konkrētu filmēšanas dienu katrs varēs vienoties ar Casting Bridge komandu. Filmēšanas laikā tiks ievērots sanitārais protokols.

 

Informatīvi atbalsta Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.