3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Keita Midltone pārsteigusi ar jaunu matu sakārtojumu! (+VIDEO)

 

Keita Midltone un princis Viljams nesen viesojušies slimnīcā Kings Linā. Slimnīca nosaukta par godu karalienei Elizabetei. Pēc skandāla par mazo mini kleitiņu, Keita izvēlējusies ļoti vienkāršu apģērmu. Nesen ziņojām, ka Keita kāda video zvanā uzvilkusi īsu kleitu, kuru klātienē noteikti nedrīkstētu vilkt. 

Keita un Viljams pirmo reizi pēc karantīnas Lielbritānijā apmeklējuši pasākumu abi kopā. Keita uz pasākumu ieradās zilā zīda kleitiņā no zīmola “Belauh”. Keita, kura Lielbritānijā pēdējā laikā bieži tiek saukta par nākošo karalieni, matus bija sasējusi zirgastītē. Hercogiene izskatijās eleganti un pavisam vienkārši. 

Klātesošie  bija sajūsmā par hercogu vizīti, kā arī daudzi pamanīja Keitas vizuālās pārmaiņas. Vairums pēc vizītes uzsvēra, ka Keitai ļoti piestāv zirgaste un šādi viņa izskatoties daudz jaunāka! Vizītes laikā Keita un Viljams tikās ar slimnīcas personālu, kā arī brīvprātīgajiem. Hercogus cienāja ar sviestmaizēm un tēju. Mājās  viņi devās ar mazāk dāvaniņām, kuras slimnīcas darbinieki bija sarūpējuši viņu bērniem – tamborētām rokassprādzītēm.

Video

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKas ietekmē tavu zobu veselību?
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 2137