1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Mirusi vēl viena seriāla “Glee” zvaigzne! (+VIDEO)

 

Ceturtdien vairāki ārvalstu mediji paziņoja, ka aktrise Naja Rivera, kura savu atpazīstamību guva no seriāla “Glee”, ir pazudusi! Aktrise kopā ar savu 4 gadus veco dēlu devusies laivas izbraucienā. Pēc kāda laika laiva atrasta ar viņas dēlu vienu pašu, bet no aktrises nav bijis ne vēsts! Pēc 24 stundu meklēšanas policija paziņojusi, ka šobrīd tiekot meklētas aktrises mirstīgās atliekas.

Policija darīja zināmu, ka aktrises meklēšanā iesaistīti 100 cilvēki, kuru vidū ir gan nirēji, gan šerifa departamentu darbinieki visā reģionā. Piru ezerā tiekot meklētas aktrises mirstīgās atliekas…

Šis ezers ir cilvēku veidots, tāpēc ir ļoti dziļš un tā gultne ir noklāta ar dažādiem gružiem. Preses konferences laikā Venturas apgabala šerifa vietnieks Kriss Dīvers apgalvo, ka nav nekādu vardarbības pazīmju vai citu norāžu, ka šis notikums varētu nebūt traģisks negadījums. Aktrise pie šī ezera dzīvojusi vairāk, kā 20 gadus!

Aktrises dēliņam viss ir kārtībā, viņš nav cietis, tomēr būtiskākais zaudējums viņa dzīvē domājams būs mammas bojāeja. Skumji, ka senāk miruši vēl divi seriāla “Glee” galveno lomu aktieri. Tā vien jādomā, ka seriāls ir nolādēts, jo šāda sakritība ir visai biedējoša. 

Video

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. Kamēr viņa nav atrasta, Naya ir pazudusi,nevis mirusi!!! Kā nav kauna tik pretīgi rakstīt sūda klikšķu dēļ… taču apdomājieties,ko jūs rakstāt!!!!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.