3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Starp dēliem oficiāli sadalīts princeses Diānas labdarības fonds

 

Spriežot pēc pēdējā laikā notiekošā, ir skaidrs, ka pricis Harijs un Megana neplāno uzlabot attiecības ar britu karalisko ģimeni. Kā ziņo izdevums “Daily Mail”, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazdēli ir pārstājuši sazināties un pat sadalījuši līdz šim kopējās finanses!

Jāpiebilst, ka agrāk princis Harijs un Viljams bija teju nešķirami. Brāļi kopīgi mantoja labdarības fondu, kuru bija dibinājusi viņu mamma, princese Diāna. Tagad Harijs un Viljams ir vienojušies, ka ienākumus no šī fonda viņi dalīs uz pusēm. Fonds vairs aktīvi nedarbojas kopš tālā 2013.gada, bet dažādas summas, kas tiek pārskaitītas labdarības mērķiem, vēl aizvien tiek tajā ieskaitītas.

Abi oficiāli un juridiski sadalījuši šo fondu uz pusēm. Šāda rīcība nav nekāds pārsteigums, jo kopš princis Harijs salaujās ar Meganu Mārklu, pāris sapratis, ka viņu uzskati, kuri saistīti ar labdarību, atšķiras no prinča Viljama un viņa sievas Keitas labdarības organizācijas uzskatiem un nākotnes plāniem. Pēdējā laikā redzams, ka Harijs un Megana ir stipri apvainojušies uz karalisko ģimeni. Interesanti ko par šādiem pavērsieniem teiktu pati princese Diāna?

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 2139
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 2140