13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Dieviete.lv testē: 3 soļi līdz lieliskām kājām vasaras sezonā – tas ir iespējams?

 
Attēls: Dieviete.lv

Pavisam nesen portāla Dieviete.lv redakcijas rokās nonāca jaunais Braun Silk-epil 9 Wet&Dry epilators. Tas nāca tieši laikā, jo klāt jau ir laiks, kad dāmām gribas valkāt kleitas, svārkus un gozēties pludmalēs, nesatraucoties par lieko apmatojumu uz kājām, padusēs vai bikini zonā.

Kādi ir mūsu novērojumi?

Pirmais, ko ievērojām, ir tas, ka šim epilatoram ir platāka galviņa. Ikdienā tas ir svarīgi, jo, ja epilācija nesagādā lielu diskomfortu, var ātrāk atbrīvoties no matiņiem. Laiks ir vērtība!

Salīdzinot ar daudz vecākiem modeļiem, Braun Silk-epil 9 patiesi veiksmīgāk un kvalitatīvāk saķer plānos un īsos matiņus. Tas ir īpaši noderīgi tām sievietēm, kas ar epilāciju nodarbojas jau ilgāku laiku, un viņu liekais apmatojums ir kļuvis daudz smalkāks, nekā iepriekš. Smalkās pūciņas vairs nav problēma!

Attēls: Dieviete.lv

Patīk, ka ar šo epilatoru nav vēl atsevišķi jādomā par ādas atbrīvošanu no atmirušajām ādas šūnām. Tas nereti šķiet nogurdinošs process, par kuru gadās aizmirst, līdz ar to arī ieaug matiņi. Pie tam, steidzīgajā ikdienā dažkārt ir grūti atrast laiku kaut vai, lai noepilētu kājas… Kur nu vēl skrubēt? Braun Silk-epil 9 epilatora komplektā ietilpst divas eksfoliācijas sukas: dziļā (lietošanai aptuveni reizi nedēļā) un maigā (ikdienas lietošanai). Tas ir patīkams bonuss, ja salīdzina ar citiem, vienkāršākiem epilatoriem.

Epilatora komplektā ir arī masāžas uzgalis. Ikdienā diez vai sanāk bieži to lietot un par to atcerēties, bet retu reizi ir feini sevi palutināt ar masāžu, piemēram, augšstilbu rajonā.

Pats epilators ir ērti turams rokā un, ja pirmajā brīdī šķiet, ka ir salīdzinoši smags, tad pēc brīža tā sajūta pāriet un nekāds diskomforts nav jūtams. Ja runājam par skaļumu, tad tas īpaši neatšķiras no citiem epilatoriem. Joprojām gaidām to dienu, kad mājās varēs epilēties un citi to nezinās/nedzirdēs.

Attēls: Dieviete.lv

Noderīga šķiet arī gaismiņa, kas izgaismo epilējamo zonu. Tādējādi var pamanīt arī smalkos matiņus, kurus dabīgajā apgaismojumā var nepamanīt.

Ko par šo ierīci stāsta oficiāli pieejamā informācija?

-Epilators ar Senso Smart TM novērš pārāk stipra spiediena izmantošanu, lai likvidētu vēl vairāk matiņu. Īpaši maigā sausā vai mitrā epilācija sniedz gludu ādu līdz 4 nedēļām.

-Par 40% platāka galviņa (salīdzinājumā ar citiem Braun epilatoriem) ātrākai epilācijai. Micro Grip pincešu tehnoloģija – 40 pincetes precīzi likvidē smilšu grauda izmēra (0,5mm) matiņus, sniedzot perfekti gludu ādu.

-Kustīga epilējošā galviņa – perfekta pielāgošanās visām ķermeņa kontūrām.

-Smart light izgaismo pat vissmalkākos matiņus.

Attēls: Dieviete.lv

-Pīlings ar sonic tehnoloģiju – vairāk kā 3000 mikrovibrācijas likvidē atmirušās ādas šūnas.

-Skūšanas uzgalis – epilatoru iespējams lietot arī kā pilnvērtīgu sauso skuvekli. Skuveklis bikini zonai; Sejas uzgalis.

-Ražots Vācijā. Zīmols garantē 60 dienu naudas atmaksu.

-Produkts ir nopērkams Latvijas lielākajos elektropreču un interneta veikalos. 

Attēls: Dieviete.lv

 

Vai Braun Silk-epil 9 varētu saukt par SPA mājas apstākļos? Mēs sakām, ka, jā. Tam nav tikai viena funkcija – tas ir masāžas, pīlinga, skūšanās un epilēšanās rīks.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.