8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

7 satriecoši Instagram konti ceļojumu un skaistās pasaules mīļotājiem

 

Mēģini izdomāt, uz kuru pasaules malu doties nākamajā ceļojumā? Šie mākslinieciskie Instagram konti tev varētu palīdzēt izlemt! Iedvesmojies un pieseko.

Passion Passport

Šajā kontā darbojas nevis viens cilvēks, bet gan vesela kompānija cilvēku, kuri ir iemīlējušies pasaules apceļošanas procesā. Pateicoties tam, bildes šajā kontā tiek pievienotas diezgan bieži un patiesi augstā kvalitātē. Ir skaidrs, ka „Passion Passport” cilvēkā rosina piedzīvojumu garu.

The Planet D

Šo Instagram kontu pārvalda ceļotāju pāris, kuru dzīves moto ir „Piedzīvojumi visiem”. Astoņu gadu laikā viņi ir apmeklējuši 105 valstis septiņos pasaules kontinentos. Tādā veidā viņi vēlas pierādīt, ka, lai dotos ceļojumā, nav nepieciešamas milzīgas naudas summas. Ir vajadzīga tikai patiesa vēlme.

Minimal People

ŠĪ kanāla īpašnieks „izstaro” minimālismu. Ar šīs metodes palīdzību viņš mēģina paradīt, cik mazs ir cilvēks uz pasaules skaistāko ēku un dabasskatu fona. Izdodas patiesi skaisti.

Lauren Bullen

Tropi, palmas, eksotiski augļi, jūras šalkoņa, šūpuļtīkls, pludmale, sievietes – tā varētu raksturot šo kanālu. Tu vēl lasi šo tekstu? Labāk steidz apskatīt skaistās fotogrāfijas!

Travel Noire

View this post on Instagram

Picturesque. Alberta, Canada. #travelnoire #alberta

A post shared by Travel Noire (@travelnoire) on

Šajā kontā regulāri tiek publicētas vairāk nekā 100 dažādu ceļotāju fotogrāfijas. Tieši tāpēc šeit var apskatīt gan Āfrikas tuksnešus, gan Grenlandes ledājus. Galvenais uzdevums – parādīt šīs pasaules skaistumu un iedvesmot doties ceļojumos!

Foster Hunting

View this post on Instagram

VISITORS AT THE CONE! @tearevor @maddiegordonart

A post shared by Foster Huntington (@fosterhunting) on

Ja tu sapņo pamest garlaicīgo darbu un doties pasaules apceļošanas tūrē, tad vispirms ielūkojies šī puiša Instagram kontā, lai saprastu, kā tas patiesībā izskatās. Kaut kad pagātnē viņš pārdeva māju, iekrāva visas savas mantas busiņā un sāka apceļot Ameriku.

Mitsuru Wakabayashi

Parasti skaistu fotogrāfiju meklējumos cilvēki dodas ārpus pilsētas, tuvāk dabai. Taču japāņu fotogrāfs Mitsuru Wakabayashi spēj saskatīt skaisto pat dziļākajos pilsētas džungļos, dažādās pasaules pilsētās.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.