8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ieskaties: Slavenības pulcējas šova “Eglīte ar Zeltiņu” filmēšanā

 
Attēls: Publicitātes

Gatavojoties gada skaistākajiem svētkiem – Ziemassvētkiem, Latvijā pazīstamais šovmenis Renārs Zeltiņš pulcējis virkni pašmāju slavenību uz īpaša svētku raidījuma “Eglīte ar Zeltiņu” filmēšanu.

Zeltiņa viesu vidū bija gan mūziķis Ralfs Eilands un dziedātājas Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa un Dināra Rudāne, gan radio ētera personība Andris Freidenfelds, improvizācijas meistari Nauris Brikmanis un Sanda Dejus, kā arī aktieris Andris Bulis, hip hop mūzikas izpildītājs Edavārdi un jokrepa apvienības “Olas” dalībnieks Žanis Pavlovskis.

Attēls: Publicitātes

Kā raidījuma filmēšanā klātesošajiem atklāja pats Renārs Zeltiņš, svētku laiks nav iedomājams bez draugu un ģimenes pulcēšanās pie Ziemassvētku eglītes.Tomēr laika gaitā tradīcijas, piemēram, pantiņu skaitīšana pie eglītes, ir tik noplicinātas, ka visbiežāk šis laiks tiek aizvadīts nevis smieklos un jautrībā, bet gan skaitot neizteiksmīgas divrindes vai mēģinot dažnedažādi izvairīties no tā.

Attēls: Publicitātes

Lai atgādinātu ikvienam svētku “eglītes” patieso būtību, atraktīvais šovmenis saaicinājis kopā savus talantīgākos draugus, ar kuru palīdzību cer ierastajām svētku tradīcijām piešķirt otro elpu un mūsdienīgu veidolu.

Attēls: Publicitātes

Plānots, ka raidījums pie skatītājiem nonāks 17.decembrī un tas būs pieejams LMT mājas viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume, kā arī internetā: http://straume.lmt.lv/eglitearzeltinu

 

Autors: Deep White 24.11.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.