3.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Aicina iedegt Sarunu festivālu LAMPA, piesakot savus pasākumus

 
Attēls: Publicitātes

 Līdz pat 7. janvārim, ikviens interesents – no individuāla entuziasta līdz uzņēmumam vai valsts iestādei – aicināts pieteikt savu divu dienu programmu vienam no 2018. gada spilgtākajiem notikumiem – Sarunu festivālam LAMPA. Nākamgad, atzīmējot Latvijas simtgadi, LAMPA Cēsu pils parkā iedegsies īpaši koši, programmai caurvijot uzticēšanos kā vērtību – uzticēšanos kaimiņam, kopienai, valstij. Sarunu festivāls Cēsīs notiks 2018. gada 29. – 30. jūnijā.

 “Tāpat kā Latviju, arī Sarunu festivālu LAMPA neveido viens cilvēks, atsevišķi uzņēmumi vai organizācijas, bet gan mēs visi kopā. Tuvojoties mūsu valsts simtgadei, aicinām savu roku 2018. gada LAMPAS tapšanā pielikt ikvienam interesentam – vai tas būtu indivīds, domubiedru grupa, uzņēmums, NVO, universitāte, mediji, valsts pārvaldes vai kultūras iestāde. Iedegsim LAMPU kopā!” aicina Sarunu festivāla LAMPA direktore Ieva Morica.

Ņemot vērā pasākumu rīkotāju aizvien pieaugošo interesi par dalību Sarunu festivālā, šogad pieteikšanās tiek organizēta divos posmos. Tiem, kas LAMPĀ vēlas piedalīties ar savu telti vai skatuvi un vērtīgu pasākumu programmu nodrošināt abu festivāla dienu garumā, dalība jāpiesaka laikā no 30. novembra līdz nākamā gada 7. janvārim. Savukārt tie, kuri vēlas organizēt vienu vai vairākus pasākumus uz jau esošajām LAMPAS skatuvēm, dalībai pieteikties varēs no 2018. gada 17. janvāra līdz 28. februārim. 

Tēmu izvēlē un pasākumu formātā ierobežojumu nav, tomēr pieteikumi tiks vērtēti konkursa kārtībā, atbilstoši Sarunu festivāla LAMPA manifestam un pasākuma kritērijiem. Pieteikt savu pasākumu programmu un uzzināt vairāk iespējams LAMPAS mājaslapā www.festivalslampa.lv/lv/pieteikumi .

Kā ik gadu Sarunu festivāls LAMPA būs vieta vērtīgām sarunām, vieta, kur satikt domubiedrus vai, gluži pretēji, izaicināt savus priekšstatus sarunās ar citādi domājošajiem. Pasākumu formāts ir neierobežots – no nopietnām sarunām, izzinošām darbnīcām un spraigām diskusijām līdz teātra spēlēm un domu rosinošām instalācijām. Dalība Sarunu festivālā ikvienam būslieliska iespēja ne tikai ietekmēt Latvijā notiekošo, veidojot klātienes diskusiju ar viedokļu līderiem valstī, bet izaicināt uz sarunu savu tiešo mērķauditoriju ārpus ierastās vides, lai izglītotu un veidotu dialogu par organizācijai, uzņēmumam vai valsts iestādei svarīgajām tēmām.

Sarunu festivāls ir nekomerciāls, un tā apmeklētājiem ieeja ir bez maksas. Festivāla izmaksas tiek segtas no ziedojumiem, grantiem un pasākumu rīkotāju līdzmaksājumiem.Šogad fonds atvērtai sabiedrībai DOTS piedāvā divas stipendijas līdzmaksājuma segšanai (bezmaksas dalība) divu dienu programmas pieteicējiem – indivīdiem vai nevalstiskajām organizācijām.

Sarunu festivālu LAMPA rīko Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank Latvija, komunikācijas vadības aģentūra “DeepWhite”, reklāmas aģentūra “Armadillo”, Cēsu novada pašvaldība un Britu Padome Latvijā. Festivāla norisi finansiāli atbalsta Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS,Swedbank Latvija, OpenSocietyFoundations,Britu Padome, Borisa un Ināras Teterevu fonds un uzņēmums “Enefit”.

 

Autors: DeepWhite 01.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.