1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Norisināsies labdarības koncerts “Minionu Ziemassvētki”

 

 

Svētdien, 17. decembrī plkst. 14.00 t/c “Mols” norisināsies labdarības koncerts “Jaukais Es”, lai palīdzētu vākt ziedojumus biedrībai “Nepaliec viens” bērniem ar īpašām vajadzībām dalībai nometnēs un bērnu ar autiskā spektra traucējumiem sociālai rehabilitācijai Dienas centrā “Solis augšup”.

Koncertā piedalīsies bērnu vokālā studija “Knīpas un Knauķi” un Latvijas Kultūras Akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas studenti, kuri teatrāli muzikālā veidā ievīs skatītājus spilgtā emocionālā piedzīvojumā no filmas par minioniem. Pasākuma mērķis ir parādīt ikvienam, cik nozīmīgs dzīvē ir ģimenes un draugu atbalsts.

Pasākuma laikā ikviens, kurš ir redzējis filmu, varēs iejusties filmas sižetā, satikt minionus un citus filmas varoņus, sajust filmas atmosfēru priekšnesumos, kā arī novērtēt īpašu Ziemassvētku egli “minionu gaumē” ar banānu rotājumiem.

“Man ir liels gandarījums, kā savu augstskolas diplomdarbu veidot tieši šo koncertu un tādā veidā atbalstīt arī man pašai ļoti mīļos biedrības „Nepaliec viens” bērnus ar īpašām vajadzībām, ar kuriem esmu tikusies dažādos šīs biedrības veidotos pasākumos un nometnēs. Sirdī ielīst tāds siltums, kad tu redzi šo bērnu plašo smaidu un zini, ka esi varējis viņam un viņa ģimenei palīdzēt,” stāsta Beāte Megija Krieviņa, Labdarības koncerta organizatore.

“Latvijā ir simtiem ģimeņu ar bērniem, kurus ir piemeklējušas grūtības – dažāda rakstura veselības problēmas, taču pateicoties ģimenes un līdzcilvēku atbalstam, mēs varam palīdzēt padarīt bērnu ar īpašām vajadzībām ikdienu daudz labāku un krāsaināku. Ziemassvētki ir brīnumu un ticības laiks, tāpēc ticu, ka visi kopā spēsim iepriecināt daudzus bērnus ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenes,” stāsta Liene Karpova, t/c “Mols” menedžere

Pirms trīs gadiem, apvienojoties brīvprātīgiem jauniešiem, ģimenēm un speciālistiem, tika izveidota biedrība “Nepaliec viens”, lai sniegtu atbalstu ģimenēm ar bērniem ar īpašām vajadzībām. Sociāla problēma, kas pieaug visā pasaulē, ir strauja autiska spektra traucējumu izplatība – pēdējie statistikas dati pasaulē liecina, ka 1 no 88 bērniem cieš no AST. Tāpēc biedrība kopā ar atbalstītājiem veido īpašus labdarības koncertus un veic citas aktivitātes, lai palīdzētu šiem slimības skartajiem bērniem un viņu ģimenēm.

Koncertu organizē: biedrība „Pavasara Pūpoli”. Koncertu atbalsta: t/c Mols, Rimi, SIA Ballējam neguļam, Knīpas un Knauķi, T-studio.

 

Autors: T/c “Mols” 15.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.