7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sieviešu dzīvesstila žurnāls Dieviete.lv iegūst jaunu identitāti!

 

Teiciens „Jauns gads ir pirmais solis pretīm lielām pārmaiņām” lieliski raksturo to, kas ir noticis ar sieviešu dzīvesstila žurnālu Dieviete.lv. Ir pienācis jauns gads un mēs esam ieguvuši jaunu logo! Pārmaiņas gan neaprobežojas tikai ar logo, jo arī mūsu uzdevumi un mērķi ir kļuvuši plašāki.

Mēs priecājamies par plašo sekotāju un lasītāju skaitu Dieviete.lv sociālo tīklu profilos, jo tieši jūs esat tie, kas motivē mūs domāt un darīt vairāk:

  • Facebook – 71 000
  • Draugiem.lv – 100 000
  • Instagram – 15 000
  • Twitter – 12 000

Kas ir Dieviete.lv jaunais logo?

Mūsu logo sastāv no divām daļām – nosaukuma un simboliska kroņa. Lai kronis spīdētu, tas ir jāspodrina – ar zināšanām par sievietēm ikdienā aktuālām tēmām: ģimeni, skaistumkopšanu, uzturu, fitnesu, pašizaugsmi un sevis motivēšanu, radošumu un savstarpējām attiecībām.

Kā jaunā identitāte ietekmēs saturu?

Kā vienas no svarīgākajām pārmaiņām varam minēt to, ka tagad portālā būs vairāk autorrakstu (viedokļu, apskatu, notikumu).

Arī turpmāk būs iespēja lasīt tulkotos rakstus no vadošajiem ārzemju ziņu un dzīvesstila portāliem.

Sociālo tīklu profilos varēs vairāk vērot mūsu ikdienu un skatu uz notikumiem, vietām un cilvēkiem.

Mēs vēlamies zināt, kādi ir mūsu lasītāju attiecību un ģimenes pieredzes stāsti, skaistuma un veselības padomi, gardākās receptes! Mēs vēlamies kļūt tuvāki savām lasītājām!

 

Ir jāpiemin, ka 2017.gada beigās Dieviete.lv mainījās īpašnieks. Portāls ir pievienojies „EON” SIA mediju grupai, kurā jau ietilpst portāli iAuto.lv, Gadaauto.lv un Dzivoklis.lv.

 

Dieviete.lv – sievišķība, kurai var pieskarties!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.