14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

“Piedodiet kungi, vakars dāmām” – pasākums, kurā meklēt atbildes uz mūžīgajiem jautājumiem

 
Attēls: Publicitātes

Šo sestdien, 27. janvāri, kino galerijā K.Suns būs īpašs vakars dāmām, kura laikā Latvijas vadošie izaugsmes treneri Zuarguss un Arstarulsmirus, vēdiskais filozofs Uģis Kuģis un psihoterapeite Aina Poiša aprunāsies par sievietēm svarīgām tēmām.

Personības izaugsmes sesijas “Sevis pašmotivācija” galvenās sarunas tēmas būs emocionālais intelekts, sava iekšējā spēka atgūšana, pareiza motivācijas apzināšana, sievietes lomas ģimenē, darbā, privātajā dzīvē (kā sadalīt laiku starp šīm lomām) un atbildes meklēšana uz jautājumu – vai viegli būt sievietei?

“Vēlējos radīt priekšstatu par to, cik mūsdienās svarīga ir cilvēka iekšējā pasaule, prasme domāt un sevi motivēt. Semināra galvenais mērķis ir motivēt, sniegt atbalstu un padarīt sieviešu ikdienu vēl produktīvāku un sev patīkamāku,” par pasākuma rīkošanas iemesliem pauž tā idejas autors Eduards Cers.

Pasākuma noslēgumā virtuozais ģitārists Ēriks Upenieks apmeklētājus iepriecinās ar meditatīvo koncertu “Visuma skaņa”, kas radīts 432Hz frekvencē, kas ir dabas skaņu frekvence. Īpašā koncertprogramma, kurā vijas ģitārspēle ar Latvijā ierakstītām dabas skaņām, spēs ikvienā klausītājā radīt iekšēju miera un pārdomu sajūtu. Ēriks par savu koncertprogrammu “Visuma skaņa” pauž, ka “ir izdevies radīt jaunu koncertprogrammu, kas nav jāvērtē, bet gan ir jāapstājas un jāizjūt sava esamība, savas vērtības un sevi”.

Biļetes uzsevis izzināšanas semināru “Piedodiet kungi, vakars dāmām” pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un https://www.bilesuparadize.lv/events/event/62871.

 

Autors: Eduards Cers 22.01.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.