13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

SPA centrs ESPA Rīga nominēts prestižai starptautiskai balvai

 
Attēls: Publicitātes

ESPA Rīga SPA centrs, kas  atrodas viesnīcā RadissonBlu Latvija Conference& SPA Hotel,ir atzīts par vienu no vadošajiem SPA un veselības veicināšanas pakalpojumu sniedzējiem pasaulē un nominēts prestižajai World Spa and Wellness Awards 2018 balvai kategorijā “Gada labākais viesnīcas SPA Austrumeiropā”.

Šo balvu piešķir kopš 2012. gada, lai izteiktu atzinību par darbu, ko SPA centri veic visā pasaulē, īpaši izceļot SPA viesnīcas un kūrortus piecos reģionos, proti, Rietumeiropā un Skandināvijā, Austrumeiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, kā arī Āzijā un Austrālāzijā. Šī balva ir viens no svarīgākajiem nozares apbalvojumiem, kas apliecina aprūpes, apkalpošanas un pakalpojumu standartu izcilību, un tās mērķis ir iedvesmot SPA centrus visā pasaulē, kā arī paaugstināt globālos nozares standartus.

“Ir liels prieks un gandarījums, ka mūsu SPA centrs ir kļuvis ne tikai par iecienītu atpūtas vietu Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem, bet arī guvis atpazīstamību un novērtējumu ārpus mūsu valsts robežām” saka ESPA Rīga direktore Aiga Lapiņa.

World Spa and Wellness Awards balvu konkurss, ko organizē Lielbritānijas profesionālās skaistumkopšanas organizācija Professional Beauty, jau divdesmit gadus piešķir balvas SPA un skaistumkopšanas pakalpojumu jomās.Visus finālistus ir novērtējusi neatkarīgu nozares ekspertu komisija, kas ietver arī galveno vērtētāju, kurš klātienē apmeklēja nominētos centrus un izvērtēja tos pēc visdažādākajiem kritērijiem.

Iekļūšana konkursa finālistu vidū vien jau piešķir uzņēmumam viena no pasaules labāko SPA centru statusu, savukārt uzvara konkursā dod iespēju tikt atzītam pasaules mērogā par patiesi izcilu pakalpojumu sniedzēju. Nominēšana ne tikai paaugstina SPA centru reputāciju, bet arī uzlabo uzņēmumu iekšējo kultūru un dod tiem iespēju izvērtēt savus sasniegumus.

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 25. februārī, apbalvošanas ceremonijā, kas notiks Tobacco Dock galerijā Londonā.

 

Autors: ESPA Rīga 24.01.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.