7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ethisphere institūts devīto reizi atzinis L’Oréal par vienu no ētiskākajiem uzņēmumiem pasaulē

 
Attēls: Publicitātes

Ethisphere institūts, kas ir globālais līderis biznesa ētikas standartu noteikšanā un veicināšanā,atzinis pasaulē vadošo skaistumkopšanas līdzekļu ražošanas uzņēmumu L’Oréalpar vienu no pasaulē ētiskākajām kompānijām 2018. gadā.

L’Oréal šādu atzinību saņēmis jau devīto reizi un ir tikai viens no trim šādiem uzņēmumiem veselības un skaistumkopšanas nozarē, tādējādi kompānijai apliecinot savas līderpozīcijas attiecībā uz godīgumu un ētisku biznesa paradumu īstenošanu.

„Uzņēmuma vērtību nenosaka tikai tā ekonomiskā veiktspēja. Tā kā L’Oréal vienmēr strādājis, lai būtu tikumīgs un atbildīgsuzņēmums, ētikair mūsu stratēģijas un ikdienas darbību pamatā. Mēs esam lepni, ka šo pieeju šodien atzinis un novērtējis Ethisphere institūts,” norāda L’Oréal vadītājs un padomes priekšsēdētājs Žans-Pols Agons (Jean-Paul Agon).

„Uzņēmumu ētikas kultūra un godīgums ir kļuvusi par nozīmīgu tā novērtējuma daļu. Ētikas valūta ir uzticība.Tādēļ arī mūsu ilgtspējīgā attīstība ir balstīta uz L’Oréal ētikas pamatprincipiem –godīgumu, cieņu, drosmi un caurskatāmību,” uzsver L’Oréal ētikas nodaļas vecākais viceprezidents un vadītājs Emanuels Lulins (Emmanuel Lulin).

2018.gadā atzinību saņēmuši 135 uzņēmumi no 24 valstīm un 57 nozarēm. Starp šī gada atzinību saņēmušajiem uzņēmumiem novērojama rekordaugsta ieinteresēto pušu un sabiedrībasiesaistīšanās visā pasaulē. Starp šo kompāniju prioritātēm bijusi kultūras izvērtēšana un uzlabošana, patiesa līderība un caurskatāmības, daudzveidības un integrācijas veicināšana.

„Globālās korporācijas, kas darbojas ar vienotu tiesiskumu, tagad ir sabiedrības stiprākais spēks, lai uzlabotu cilvēciskos apstākļus. Pērn mēs novērojām, ka uzņēmumi aizvien vairāk meklē savu balsi. Jo sevišķi pasaulē ētiskākie uzņēmumi turpināja demonstrēt priekšzīmīgu līderību. Es apsveicu visus uzņēmumā L’Oréal par pasaulē ētiskākās kompānijas atzinības saņemšanu devīto reizi. Tas ir liels sasniegums,” skaidro Ethisphere institūta vadītājs Timotijs Erblihs (Timothy Erblich).

 

Autors: L’Oréal Baltic 12.02.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.