1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

10 stilīgu lietu, ko radījuši skolēnu mācību uzņēmumi

 

 Līdz ar pavasara atnākšanu bieži rodas sajūta, ka dzīvē nepieciešams kaut kas svaigs un neparasts. Labas ziņas —Latvijas skolēnu mācību uzņēmumi visu gadu cītīgi strādājuši, lai saražotu unikāla dizaina preces, kas priecēs acis, sirdi un maciņu. Apģērbi, dizaina objekti un spēles — piedāvājam apskatīt 10 stilīgu lietu, ko iegādāties varēsi jau šo sestdien Junior Achievement Latvija pasākumā “CITS BAZĀRS”. Tā ietvaros savus radītos produktus atrādīs un pārdos 270 skolēnu mācību uzņēmumu no visas Latvijas.

Attēls: Publicitātes

Pleds, kas piemērots Latvijas laikapstākļiem. Ja tavi vasaras plāni iekļauj vismaz vienu festivālu, brīvdabas koncertu vai pikniku, “CozyWorn” pledslietusmētelis ir must-have lieta.

Attēls: Publicitātes

Elektriskie sildītāji. “Unyx”unikālie elektriskie sildītāji sasildīs māju gada aukstajos mēnešos, bet siltajos — kalpos kā interesants interjera objekts.

Attēls: Publicitātes

Oriģināla dizaina šķīvji. Ar vēstījumu no kosmosa šie šķīvji palīdzēs pateikt vissvarīgākos vārdus vissvarīgākajiem cilvēkiem un piešķirs katrai maltītei īpašu nozīmi.

Attēls: Publicitātes

Prāta spēles mazajiem. Ja meklē interesantu un attīstošu dāvanu bērniem, kas vēl nav uzsākuši skolas gaitas, “Kabatas” prāta spēles būs laba izvēle. Pa kabatai ikvienam un ikkatra gaumei.

Attēls: Publicitātes

Iedvesma no leģendārām personībām. Krūzes, krekli, rāmji vai pastkartes — izvēlies sirdij tuvāko.

Attēls: Publicitātes

Krekli sava rajona patriotiem. Ir forši lepoties ar to daļiņu Rīgas, kurā esi dzimis vai dzīvo. Šie krekli radīti savu mikrorajonu patriotiem. Tāpat iespējams pasūtīt arī speciāli veidotus kreklus ar citu pilsētu dizainiem.

Attēls: Publicitātes

Dārzeņu un augļu čipsi kārumniekiem. Dabīgi, bez konservantiem un galvenais — ļoti garšīgi. Piedāvājumu sev atradīs gan sāļo, gan saldo čipsu mīļotāji.

Attēls: Publicitātes

Gaumīgas naktslampas.Gaismekļi, kas izgatavoti no otrreizpārstrādājamiem materiāliem un būs īsts mājīguma avots.

Attēls: Publicitātes

Sienas pulksteņi ar Latvijas elpu. Ja vecais sienas pulkstenis pārāk skaļi klakšķ, pienācis laiks no tā atbrīvoties un iegādāties vienu no “Unison” unikālā dizaina pulksteņiem ar Latvijas tematiku.

Attēls: Publicitātes

Zeķes tiem, kas mīl atšķirties. Zilas, zaļas, dzeltenas, violetas — batikotas zeķes visās varavīksnes krāsās.

 

Tiekamies “CITS BAZĀRS” 10. martā tirdzniecības centrā Domina Shopping no plkst. 11:00 līdz plkst. 18:00.

 

Autors: MRS grupa 07.03.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.