3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Latvijas skaistumkopšanas eksperti stāstīs par aktuālākajām tendencēm

 
Attēls: Publicitātes

Pavasaris ir atjaunošanās laiks, kad domājam par iekšējās un ārējās harmonijas iegūšanu. Tieši tādēļ no 23. līdz 25.martam Rīgā, tirdzniecības centrā „Domina Shopping” (Ieriķu 3) notiks EXPO BEAUTY MEETUP 2018 – pasākums, kas solās kļūt par vienu no svarīgākajiem Latvijas skaistumkopšanas nozares notikumiem. Savu viedokli par gaidāmo pasākumu un visaktuālākajām tendencēm atklāj pasākuma organizatori un skaistumkopšanas eksperti.

Tirdzniecības centra „Domina Shopping” mārketinga direktore Iveta Zvaigzne – Ālere saskata lielu potenciālu jaunajā EXPO Beauty Meetup formātā. „ Tirdzniecības centriem vienmēr ir radoši jāmeklē jauni veidi, kā uzrunāt savus pircējus, kā radīt pievienoto vērtību centra ikdienas piedāvājumam. Specializētā skaistumkopšanas izstāde būs pirmais šāds sadarbības projekts, taču ceru, ka nākotnē tā kļūs par labu tradīciju,” uzsvēra Iveta Zvaigzne – Ālere.

EXPO BEAUTY Meetup mārketinga vadītāja Anita Vlasova uzskata, ka pasākuma būtiskākā priekšrocība ir unikāla publiskās telpas un profesionālo piedāvājumu apvienošana: „Tas ir veids, kā satuvināt skaistumkopšanas jomas speciālistus un preču un pakalpojumu gala lietotājus. Profesionāliem zīmoliem būs iespēja paplašināt savu auditoriju, bet apmeklētājiem – atrast sev piemērotus produktus un nepieciešamos pakalpojumus.”

EXPO BEAUTY Meetup jaunais formāts šķiet pievilcīgs arī citiem skaistumkopšanas nozares ekspertiem. „Latvijas tirgus nemitīgi attīstās, skaistumkopšanas speciālisti aktīvi investē savā izglītībā, pēta aktuālās tendences, apgūst jaunākās tehnoloģijas. Nenoliedzami, viņiem būs ko piedāvāt izstādes apmeklētājiem,” uzsvēra Starptautiskās kosmetoloģijas koledžas valdes priekšsēdētāja Marika Ģederte

Eksperti pievērš uzmanību arī šādām skaistumkopšanas tendencēm. Pēc Make-Up Atelier School Latvia pasniedzējas Laras Pudovskas teiktā, vismodernākās grima tendences šodien ir: satīna, „mitrās” un metāliskās tekstūras, glow efekti uz sejas, vasarraibumi, aktīvs acu grims un masīvas līnijas, spilgti neona toņi, izgaismojošie pūderi, labi izveidotas uzacis, dreipings un aktīvs vaigu sārtums.

Attēls: Publicitātes

Vizāžiste un producente Diāna Galante kā galvenās skaistumkopšanas tendences minēja dabiskumu un „mīkstu” grimu. „Ļoti svarīgs ir sejas svaigums – te nevarēs iztikt bez pienācīgas kopšanas un mitrināšanas. Matēta un nedzīva āda nekad nebūs pievilcīga un jauna! Bet, runājot par grimu, tajā šodien dominē lūpu spīdums, vaigu sārtums un produkti ar glow efektu. Ja jums ir liela seja vai arī ir nākuši klāt daži kilogrami, varat izmantot vieglu konturēšanu ar notušēšanu. Svarīgākais – dariet tā, lai jūsu grims nebūtu acīmredzams apkārtējiem,” paskaidroja Diāna.

Savukārt žurnāliste, žurnāla Beauty Cloud izdevēja un bloga 3ade.lv autore Almaza Pirha, runājot par skaistumkopšanas tendencēm, ieskicēja globālo vektoru un pievērsa uzmanību pareizai sevis kopšanai: „Uzturiet individualitāti. Gribu ticēt, ka stereotipisks skaistums ir pagātne. Tūkstošgades paaudzes pārstāves lieto tik daudz kosmētikas, ka izskatās vecākas par savām mammām. Visbriesmīgākais ir gaumes trūkums nevis novecošanās. Progress, zinātne un veselīgs uzturs kopā ar pārdomātu fizisko slodzi sniedz mums iespēju teicami izskatīties un labi justies, to nevar panākt, iemācoties 101 grima uzklāšanas tehniku. Ja ir vēlme tērēt naudu un laiku, tad ir jāapgūst laba gaume. Par visu pārējo var izlasīt internetā un uzzināt no kosmetologa.”

Par EXPO BEAUTY MEETUP 2018:

EXPO BEAUTY MEETUP 2018 vienuviet apvienos vairāk nekā 70 Latvijas un ārvalstu skaistumkopšanas nozares pārstāvjus: kosmetoloģijas, parfimērijas, friziermākslas, manikīra un daudzu citu jomu speciālistus. Te varēs iepazīties ar aktuālākajām skaistumkopšanas nozares tendencēm, izmēģināt jaunāko kosmētiku, iegādāties nepieciešamos materiālus un instrumentus, skaistumkopšanas salonu aparatūru un profesionālos produktus, kā arī uzzināt par profesionālo mācību centru aktuālākajiem piedāvājumiem.

 

Autors: Expo Beauty 16.03.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.