0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Visas pavasara-vasaras sezonas skaistuma industrijas tendences EXPO BEAUTY MEETUP 2018

 
Attēls: Publicitātes

No 23. līdz 25.martam viens no pilsētas vadošajiem tirdzniecības centriem „Domina Shopping” (Ieriķu 3) kļūs par galveno skaistuma industrijas izstāžu laukumu. Vairāk nekā 70 Latvijas un ārvalstu kompāniju pārstāvji prezentēs aktuālos skaistuma industrijas jaunumus un sasniegumus kosmetoloģijas, estētiskās medicīnas, veselības, friziermākslas, nagu dizaina, dekoratīvās kosmētikas un parfimērijas jomās.

Papildus jaunajam ērtajam izstādes formātam, EXPO BEAUTY MEETUP 2018 organizatori un dalībnieki ir sagatavojuši apmeklētājiem piesātinātu programmu: profesionāļu konsultācijas, diagnostiku, kosmētikas testa procedūras, izlozes, prezentācijas un meistarklases, kā arī speciālus piedāvājumus un atlaides precēm un pakalpojumiem. 

“Veselības centrs 4” stendā vairāk nekā divdesmit Skaistuma klīnikas 4. Dimensija”, medicīnas preču veikala DYNASTY un Dermatoloģijas klīnikas speciālisti iepazīstinās apmeklētājus ar mūsdienu estētiskās medicīnas iespējām. Profesionālās mikropigmentācijas centra “PMC” speciālisti konsultēs make-up izvēlē un piedāvās iezīmēt kontūras dažādās pigmenta uzklāšanas tehnikās. Ekskluzīvajā estētiskās un lāzerdermedicīnas klīnikas “Era Esthetic” stendā tiks prezentētas ādas atjaunošanas aparātprocedūras un injekciju metodes. Skaistuma salons “Arbor Beauty” katru dienu ir sagatavojis īpašu «Vīriešu stundu», kā arī procedūru izlozi apmeklētājiem. Dāņu kosmētikas zīmola “Beauté Pacifique” izstāžu lakumā varēs veikt sejas ādas ultraskaņas diagnostiku un noteikt kalogēna līmeni un ādas stāvokli. Precīzu programmu ar visiem dalībnieku stendos pieejamajiem speciālajiem piedāvājumiem meklējiet mājas lapā:  http://expobeauty.lv/lv/programmastendi/

EXPO BEAUTY MEETUP dalībnieku vidū tādi zināmi zīmoli kā: “Make-Up Atelier Paris Latvia”,

“SLA Paris Make up”, “Wycon”, “Ella Bache”, “BIOAPTA”, “Dermaquest”, “Sonicare”, “SESDERMA”, “Mesoestetic”, “MISSHA”, “Dalila Lashes”, “Paul Mitchell”, “Eva Hair Care Professional”, “Long-Time-Liner®”, “Smilebar”, “Beautyfor”, “Philips”.

Uz EXPO BEAUTY MEETUP skatuves vadošie stilisti, vizāžisti un frizieri demonstrēs pavasara – vasaras sezonas skaistuma aktualitātes.

Programmā: uzacu modelēšanas meistarklases piedāvās specializētā skaistuma studija “Brow B Bar”; 2018.gada make-up jaunumu un tendenču apskatu veidos vizāžisti Jūlija Mongolka, Lara Pudovska, Dace Petrovska, Ella Bačarova (Ella Bacha), Aleksandra Kovaļova, stailingus veidos frizieri Viktorija Poleckih, Oļesja Pavļuka, Tatjana Jerofejeva un Aleksejs Solovjovs.

Imidža dizainere Vlada Volkoviča kopā ar pašmāju zīmolu “SOYKA.design” vadīs meistarklasi «Tūkstoš un viens veids kā moderni sasiet lakatu», kā arī notiks meistarklase “Guide Plus Size makeup” – “Venera Project” koriģējošās kosmētikas apskats, kas paredzēts Plus Size izmēra jaunietēm un sievietēm. Precīzu skatuves programmas aprakstu var skatīt mājas lapā  http://expobeauty.lv/lv/skatuvesprogramma/

Ieeja visos EXPO BEAUTY MEETUP pasākumos ir bez maksas. Pie tirdzniecības centra „Domina Shopping” ir ērti piekļūt ar auto (bezmaksas stāvvieta 2500 automašīnām) vai sabiedrisko transportu no jebkura Rīgas rajona. 

Izstādes organizētājs: kompānija “Expo Beauty”.

Pasākuma mājas lapa FB tīklā: https://www.facebook.com/events/880330858808363/

 

 

Autors: Expo Beauty 20.03.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.