5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Veiksmīgi noritējis pirmais Expo Beauty Meetup 2018

 
Attēls: Publicitātes

Aizvadītajās brīvdienās vienā no Rīgas populārākajiem tirdzniecības centriem Rīgā „Domina Shopping” norītēja specializētais pasākums EXPO BEAUTY MEETUP. Vairāk nekā 70 Latvijas un ārvalstu skaistumkopšanas kompāniju pārstāvji prezentēja aktuālos skaistuma industrijas jaunumus un sasniegumus kosmetoloģijas, estētiskās medicīnas, veselības, friziermākslas, nagu dizaina, dekoratīvās kosmētikas un parfimērijas jomās.

Notikuma organizatori un dalībnieki apkopoja rezultātus un dalījās iespaidos:

“Mēs sekmīgi tikām galā ar mūsu galveno uzdevumu – radīt maksimāli funkcionālu formātu, kas ļauj satikties profesionālas kosmētikas ražotājiem, izplatītājiem, speciālistiem, pakalpojumu sniedzējiem un pircējiem,” stāsta EXPO BEAUTY MEETUP mārketinga vadītāja Anita Vlasova. “Izstādes stendi tika ērti izvietoti „Domina Shopping” plašajā teritorijā, tādējādi ļaujot profesionālajiem zīmoliem nepastarpināti uzrunāt savu auditoriju, savukārt apmeklētājiem – orientēties produkcijas klāstā un saņemt nepieciešamos pakalpojumus, lai pēc tam pavadītu laiku ar ģimeni kafejnīcā un citviet tirdzniecības centrā.”

Attēls: Publicitātes

EXPO BEAUTY MEETUP apmeklētāji saņēma skaistumkopšanas un veselības nozaru vadošo speciālistu konsultācijas un diagnostiku, kā arī izmēģināja kosmētikas testa procedūras. “Veselības centrs 4” stendā vairāk nekā divdesmit Skaistuma klīnika “4. Dimensija”, medicīnas preču veikala DYNASTY preces veselībai un skaistumam un Dermatoloģijas klīnika speciālisti iepazīstināja apmeklētājus ar mūsdienu estētiskās medicīnas iespējām un ar jaunākās aparatūras palīdzību veica ķermeņa un sejas diagnostiku, dermatoskopiju, dzimumzīmju un vēnu skrīningu. Ekskluzīvās estētiskās un lāzerdermedicīnas klīnikas “Era Esthetic” stendātika prezentētas ādas atjaunošanas aparātprocedūras un injekciju metodes. Dāņu kosmētikas zīmola “Beauté Pacifique” izstāžu vietā varēja veikt sejas ādas ultraskaņas diagnostiku, noteikt kalogēna līmeni un ādas stāvokli.

Attēls: Publicitātes

Visi izstādes dalībnieki uzteica koordinēto organizatoru darbu un patīkamo, profesionālo pasākuma atmosfēru. Jaunā EXPO BEAUTY MEETUP formāta ideju atzinīgi novērtēja apmeklētāju vidū ļoti populārā stenda “Baltic Beach Hotel & SPA “darbinieki: “Mēs pirmo reizi piedalāmies šādā pasākumā un esam ļoti apmierināti. Mēs priecājamies, ka varējām iepazīstināt plašu auditoriju ar mūsu jaunajiem piedāvājumiem un izlozēt mūsu klientu vidū daudzās balvas un dāvanas.”

Attēls: Publicitātes

Trīs dienu laikā uz EXPO BEAUTY MEETUP skatuves vadošie stilisti, vizāžisti un frizieri demonstrēja 2018. gada pavasara-vasaras sezonas skaistuma aktualitātes. Ar savām zināšanām dalījās vizāžistes Jūlija Mongolka, Lara Pudovska, Dace Petrovska, Ella Bačarova (Ella Bacha), Aleksandra Kovaļova, frizieres Viktorija Poleckih, Oļesja Pavļuka un Tatjana Jerofejeva, kā arī imidža dizainere Vlada Volkoviča un plus size sieviešu sociālā projekta “Venera Project” pārstāvji.

Izstādes rīkotāji: kompānija “ExpoBeauty”.

 

Autors: PR Līnija 29.03.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.