8.5 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Aktrise Gala Gadota un blogere, modes redaktore Līga Zemture kļūst par Huawei zīmola vēstnesēm

 
Attēls: Publicitātes

Šonedēļ Parīzē viedtālruņu ražotājs Huawei prezentēja savus jaunākos flagmaņus – Huawei P20 sērijas viedtālruņus. Līdz ar jaunāko ierīču prezentēšanu, Huawei pasauli iepazīstināja ar jaunāko viedtālruņu vēstnešiem – izraēliešu aktrisi Galu Gadotu, kas filmējusies Holivudas grāvējā “Supersieviete”, kā arī blogeri un modes redaktori Līgu Zemturi, kas kļuvusi par Huawei vēstnesi Latvijā.

Huawei jaunākie viedtālruņi apvieno funkcionalitāti un dizainu, radījuši labāko viedo asistentu, kas spēj palīdzēt visās ikdienas gaitās. Tādēļ kā jaunās kampaņas vēstneses tika izvēlētas dinamiskas, spēcīgas personības, kas dzīvēs sasniegušas daudz, kā arī spēj novērtēt tehnoloģiju sniegtās priekšrocības, kā arī baudīt visu skaisto.

Huawei vēstnese, izraēliešu aktrise Gala Gadota atzīst, ka uzskata sevi par aktrisi un mākslinieci reizē un cenšas it visur saskatīt ko iedvesmojošu. “Ikdienā es uzņemu neskaitāmus foto, lai vēl vairāk atraisītu savu iekšējo mākslinieku. P20 Pro izmantošana ikdienā palīdzēja man pamanīt visus sīkumus, par ko man vairs nav jāuztraucas, piemēram, labāko bilžu izvēlēšanās sociālajiem tīkliem vai labākā leņķa un apgaismojuma izvēle bildes uzņemšanai – to gluži vienkārši tālrunis ir spējīgs izdarīt manā vietā, ” stāsta Gala. Pateicoties Leica trīskāršajai, mākslīgā intelekta darbinātajai Huawei tālruņa kamerai, tagad jebkurš var uzņemt elpu aizraujošus foto un saglabāt tikai izcilākos kadrus nevis apjukt vairākos simtos viduvēju fotogrāfiju.

Arī modes blogere un L’Officiel Baltics digitālā redaktore Līga Zemture atzīst, ka viedtālrunim viņas ikdienā ir ļoti liela nozīme, jo tālrunis ikdienā kalpo gan kā saziņas līdzeklis gan arī fotoaparāts. „Ikdienā tālruni nekad neizlaižu no rokām, tas man ir kā uzticams sabiedrotais. Ļoti novērtēju Huawei sadarbību ar Leica zīmolu, jo sanāk fantastiskas bildes, ko, fotografējot RAW formātā, iespējams izmantot pat žurnālu vāku fotografēšanai, kas man kā žurnālistei liekas ļoti būtiski,” stāsta Līga.

Mūsdienu sabiedrība ir tik sociāla, tehnoloģiski attīstīta un saistīta ar ierīcēm kā vēl nekad agrāk. Huawei P20 sērijas viedtālruņi ir veidoti, lai apmierinātu pat visprasīgākos cilvēkus – sabiedriskās domas veidotājus, sociālo mediju viedokļu līderus un pop-kultūras līderus – visus, kuri ne tikai pārstāv mūsdienu sabiedrību, bet arī veido to.

Arī Gala Gadota ir izcils mūsdienu cilvēka paraugs – viņa strādā un ceļo pa visu pasauli, un uzticams telefons palīdz Galai uzkrāt visu šo ceļojumu atmiņas un dalīties tajās ar ģimeni un draugiem. “Tehnoloģijas ir daļa no katras manas dzīves minūtes, tehnoloģijas man palīdz visās ikdienas rūpēs. No vienas puses, kad ceļoju darba dēļ vai ar ģimeni, es viedtālruni izmantoju atmiņu saglabāšanai. No otras puses tas sniedz pārliecības sajūtu, ka spēšu tik galā ar jebkādiem izaicinājumiem, jo tālruņa baterijas noturīgums un ātrās uzlādes funkcijas nodrošina nepārtrauktu, netraucētu lietošanu,” stāsta Gala Gadota.

Tāpat arī Līga Zemture, atzīst, ka Huawei P20 Pro viedtālrunis ļoti noder saspringtajā dzīves ritmā, jo Līga daudz ceļo un ar tālruni iemūžina ceļojumā pieredzēto. „Bieži vien pat ir tā, ka bildes neapstrādāju, apmēram 40% no manām bildēm ir neapstrādātas, jo tam vienkārši nav vajadzības, Huawei kameras iestatījumu sabalansētība krāsu ziņā ļauj publicēt bildes pat bez apstrādes”, par jauno Huawei P20 Pro kameru stāsta Līga Zemture.

 

Autors: Vīlands Associates 29.03.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.