6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

“Bermudu Divstūris” ar skaļu un lietainu ballīti prezentē savu jauno albumu “Ballplēsis”

 
Attēls: Publicitātes

12.jūlijā, ar skaļu ballīti, uz tirdzniecības parka “Alfa” autostāvvietas jumta, tika prezentēts grupas “Bermudu Divstūris” jaunais albums “Ballplēsis”,kurš ir grupas otrais studijas albums, un tapis sadarbībā ar vislabākajiem rajonā – Ādažu Čipsiem!

“Šī, tik tiesām, bija jaudīgākā CD prezentācija, kāda mums ir bijusi un kādā esam piedalījušies. Pat lietus un zibens, nespēj apturēt Bermudu Divstūra ballītes. Mūsu klausītāji ir vislabākie, tamdēļ prieks, ka šos svētkus varējām noballēt kopā”, stāsta Biceps un Triceps.

Uz īpaši Ballplēsīgo ballīti, bija ieradušies apmēram 400 grupas kvēlāko fanu. Pēc ielūgumiem, uz jaunā albuma prezentācijas pasākumu, varēja ierasties tikai ātrākie – biļetes noteiktā laika posmā 11.jūlijā varēja saņemt Moller Auto Lidosta izvietotos auto – Vecrīgā pie Laimas pulksteņa, pie Ģertrūdes baznīcas apļa un t/p “Alfa”.

Attēls: Publicitātes

Albuma “Ballplēsis” prezentācijas pasākumā, grupa apmeklētājiem atskaņoja jaunākos un jaudīgākos “Bermuda divstūra” hitus. Līdz ar jaunā CD iznākšanu, straujiem soļiem tuvojas lielie solo koncerti – 1. Septembrī Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē, 28. Septembrī Ventspilī, Jūras Vārtos, 5. Oktobrī Valmieras Kultūras Centrā un 23. Novembrī Rēzeknes Gors. Biļetes un sīkāks info – ekase.lv un latgalesgors.lv

 

Autors: Bermudu Divstūris 13.07.2018

 

2 KOMENTĀRI

  1. Thank you very much for sharing the information with me. It was just what we needed, and it allows me to get back to work on my portion of the project. foodle

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.