7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Karaliska dušas eļļa ar dabīgām sastāvdaļām, kas aizkavē pirmās novecošanas pazīmes

 


480_600_646_product

Ja jūs tāpat, kā mani nomāc ķermeņa sausā āda, bet laicīgi nepagūstat uzklāt krēmu un gaidīt kamēr tas iesūcas ādā, tādēļ steidzu padalīties ar lielisku atklājumu – dušas eļļa. Mana izvēle –Attirance Argan dabiskā eļļa. Pēc dušas, uzklajot kermeņa eļļu var ātri atgūties un baudīt maigās ādas burvību visas dienas garumā.

Eļļas sastāvā ietilpst augstvertīga olīveļļa, kas lieliski mitrina un baro ādu – Argana eļļa, kas piesātina to ar barojošiem elementiem un mitrina visu tās struktūru. Jūs droši vien jau zinat par brīnumainajām Argan eļļas īpašībām, tādēļ iesaku to grūtniecēm vai jaunām māmiņām, kā es, jo tā nostiprina ādu un aizsargā pret striju veidošanos.

Eļļu labāk uzklāt neizmantojot švammi. Ļaujaties eļļas maigajam baudījumam.

Atseviški vēlos piebilst par smaržu, kura diezgan neirāla, nav salda, nenomāks, piemeram, pēc dušas apmeklējuma uzklātās parfimerijas aromatu.

Attirance dušas eļļas pieejama arī ar citām sastavdaļām, kā medu, mandelēm, vīnogām un kadiķi. Padalīšos ar noslēpumu, ja jūs apmeklēsiet www.attirance.lv, tad varēsiet pagūt tikt pie dušas eļļas sev un citiem dabiskiem kosmētikas līdzekļiem ar 50% atlaidi.

Снимок экрана 2014-07-03 в 16.00.59

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.