1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Varas iestādes pieprasīja nocirst veco koku, kā rīkojās šī sieviete?

 

Koki ir dabas bagātība par kuru jābūt gan pateicīgiem, gan priecīgiem un, ja tāds ir arī pašu īpašumā, tad prieks ir jo lielāks, vai ne? Diemžēl citreiz nākas saskarties ar zināmām grūtībām, tā gadījās arī Sārai Sandersai no Everetas (Vašingtonā).

1

Blakus viņas mājai augu skaists ciedru koks. Viss jau būtu kārtībā, bet vietējās varas iestādes uzskatīja, ka šis koks neiederas pilsētvidē, tas ir vecs un pat kļuvis par draudu apkārtējajiem. Tika pieprasīts koku nocirst.

2

Vairākums vienkārši nodotu šo koku sazāģēšanai, bet tikai ne šī atjautīgā sieviete. Viņa sazinājās ar kādu sev zināmu kokgriezēju un piedāvāja tam īstenot interesantu projektu. Viņa vēlējās no vecā ciedru koka izveidot mazu bibliotēku.

3

Beigu iznākums pārsteidza un iedvesmoja daudzus. Tagad blakus Sāras mājai gandrīz vienmēr var sastapt kādu, kurš lūko pēc jaunas lasāmvielas vai ievieto mazajā bibliotēkā jaunu grāmatu. Jebkurā gadījumā – par šo projektu vienaldzīgo nav.

4

Lūk šādi, pateicoties sievietes entuziasmam un brīnišķīgajai idejai, koks ne tikai ieguvis iespēju jaunai dzīvei un pielietojumam, bet arī kļuvis noderīgs apkārtējajiem. Skatāmies un mācāmies!

5

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.