2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pilsēta – pasaka, pilsēta – sapnis: tev noteikti šajā vasarā jādodas uz šīm pilsētām

 

1

Lielai daļai tūristu vislabākā vieta, kur atpūsties ir kūrorts jūras krastā, kur viegli atrodamas kafejnīcas un naktsklubi. Ja tev ir apnikusi zvilnēšana pie ezera vai jūras, dodies ceļojumā uz interesantām pasaules vietām.

Vasara ir īstais brīdis, kad doties neaizmirstamā ceļojumā uz skaistām pilsētām.

Vašingtona, ASV

2

Tev noteikti vajadzētu atcerēties, ka viens no ASV simboliem ir Kapitolijs. Kapitolijā var retus mākslas darbus un vēsturiskos dokumentus. Vašingtona – smaga darba un ziemeļu šarma pilsēta.

Milāna, Itālija

3

Milāna ir Itālijas sirds, zinātnes, modes, mākslas un mūsdienu tehnoloģiju centrs. Daudzi uzskata Milānu par otru galvaspilsētu uzreiz pēc Romas. Milāna ir atvērta visam jaunajam.

Zermatt, Šveice

3

Šī vieta ir ekstrēmistu mīļākā vieta, it īpaši tiem, kuri nodarbojas ar alpīnismu vai velosportu – kalns Matterhorn, kas atrodas netālu no luksusa kūrorta Zermatt. Neskatoties uz to, ka šis kūrorts tiek uzskatīts par ziemas un vasaras, tas nenozīmē, ka šajā vietā nevar darīt citas lietas. Elpojot kristāldzidru kalnu gaisu, tu tādā veidā vari uzlabot un ārstēt savu veselību.

Valleta, Malta

5

Valleta – cietokšņu pilsēta. Ikviens tūrists novērtēs seno nocietinājumu struktūru. Malta kādreiz bija pazīstama, kā viena no lielākajām tirdzniecības ostām Eiropā. Pilsēta tika uzcelta XVI gs. beigās. Šaurās bruģētās ieliņas, ideāla ilgām un nesteidzīgām pastaigām.

Vīne, Austrija

6

Vīne tiek uzskatīta par vienu no svarīgākajiem kultūras centriem Eiropā, kas lepojas ar lielu skaitu koncertzālēm un mūzikas zālēm.

Austrijas galvaspilsēta ir slavena ar savām vēsturiskajām kafejnīcām, kurās var nobaudīt Vīnes kūkas brīnišķīgu kafiju.

Pirms dodies ceļojumā, noteikti padomā par ceļojuma apdrošināšanu, kas ir svarīgākā lieta, ko jāizdara ikvienam, kas vēlas ceļot.

Raksts tapis sadarbībā ar – file22457477_mana_liels

Avots: pixy.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.