11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tests – izvēlies trauku un atrodi piemērotāko profesiju un partneri

 

Vāze, amfora

Tu esi izsmalcināts cilvēks, tevi var saukt par estētu. Tu esi jūtīgs, ar augstu empātijas līmeni. Visticamāk, izskaties skaisti un kopti. Tev patīk skaistas lietas, tu ģērbies eleganti. Tev ir laba gaume un paziņas droši vien nereti lūdz tavu padomu. Tajā pašā laikā tu esi diezgan neaizsargāts, ievainojams. Dažreiz tas noved pie tā, ka tu norobežojies no pasaules – lai aizsargātu sevi. Kādam vari likties augstprātīgs, bet tā ir tikai maska, kas slēpj tavu neaizsargātību. Tev ir spēcīga saikne ar vecākiem, apzināti vai ne, tu esi pakļauts stiprai vecāku ietekmei.

Tev piemērotas profesijas, kas saistītas ar mākslu, kā arī vēsturi. Svarīgi, lai tavs partneris līdzīgi izjustu skaisto, būtu ar labām manierēm.

• Tava izvēle – vāze – liecina par paaugstinātu vēlmi pēc estētiskām baudām.
• Izvēle amfora stāsta par diezgan lielu konservatīvismu, pieturēšanos tradīcijām.

Termoss, gāze, vīna glāze/kauss, krūzīte

Tev raksturīga savdabīga noslēgtība, bet tas nav trūkums, vienkārši rakstura iezīme. Tādus cilvēkus sauc par introvertiem. Tev patīk komforts mājās, tev ir svarīgas ģimenes vērtības. Lielās trokšņainās kompānijās tu ātri nogursti un katru dienu tev ir nepieciešams mazliet laika, lai pabūtu vienatnē, klusumā. Nepieciešamība pēc miega un atpūtas tev ir nedaudz lielāka nekā citiem – ievēro to un ļauj sev atpūsties. Tev piemērots partneris, kas ļauj justies aizsargātam, nodrošina stabilitāti un ticību nākotnei.

• Termoss: Tu nespēj atlaist kādu situāciju no pagātnes, mēģini saglabāt to, kas patiesībā jau ir aizgājis no tavas dzīves. Bet tas neļauj tavā dzīvē ienākt kam jaunam. Tikai šķiroties no kaut kā mēs iegūstam jauno.

• Glāzes izvēle vēsta par lielāku atklātības līmeni, salīdzinot ar citām izvēlēm šajā sadaļā. Visticamāk, tu pat būdams intraverts, pret tuviem cilvēkiem esi atvērts. Tu asi izjūti nepieciešamību būt saprastam un, par laimi, ir tādi cilvēki!

• Vīna glāze vai kauss stāsta par vēlmi izklaidēties, būt jautram. Varbūt tu esi vienkārši noguris, vai varbūt nevēlies tik nopietni uztvert dzīvi un uzņemties atbildību. Tāpat ir iespējama nosliece uz alkohola atkarību.

• Krūzīte nozīmē vēlmi pēc ģimenes dzīves, mājas komforta. Ja vēl neesi precējies – varbūt ir pienācis laiks padomāt par to. Ja jau ir ģimene – tu vēlies pavadīt vairāk laika kopā, nekā pašlaik tas notiek. Varbūt šajā dzīves posmā vairāk jāpievērš uzmanība nevis darbam, bet ģimenei?

Tējkanna, panna, katliņš

Tu esi produktīvs cilvēks visās nozīmēs. Tev ir spēcīgs vecāku instinkts un ir visas iespējas iegūt daudzus pēcnācējus. Tev patīk bērni, turklāt ne tikai savi, bet arī sveši. Viņi to jūt un tiecas pie tevis. Ar tevi bērni jūtas droši un komfortabli – un ne tikai bērni! Tevi var saukt par “dāsna dvēsele”: tev patīk rūpēties par citiem, un pat saviem vienaudžiem mēdz būt kā “mamma” vai “tēvs”. Pie tevis gribas nākt ciemos – tavs miteklis ir tik mājīgs. Visticamāk, tu labi gatavo un tev patīk to darīt. Mājsaimniecības darbi tev ir ne tikai pienākums, bet prieks, iespēja radoši izpausties! Profesionālā ziņā arī esi produktīvs, tev piemērotas radošas profesijas. Pat tad, ja darbs tieši neprasa radošumu, tu pieej tam radoši. Tava tendence rūpēties par citiem vai novest pie tāda partnera izvēles, kuram nepieciešams tavs atbalsts un siltums. Bet tas nenozīmē, ka izvēle būs slikta: galu galā, pat avisspēcīgākajā cilvēkā slēpjas mazs bērns, kam nepieciešamas rūpes. Tev dotas spējas sajust šo “bērnu”, un partneris spēs to novērtēt un atbildēt ar pateicību.

• Tējkanna liecina par noslēgšanos sevī. Ja tējkanna vārās – tu vāries dusmās! Padomā – kam tās ir adresētas?

• Panna vēsta par pietiekami atklātu jūtu izpausmi un ātrsirdīgu temperamentu.

• Katliņš – tu esi mierīgs, līdzsvarots cilvēks, bet spēj būt spītīgs, uzstāt uz savu viedokli.

Apakštasīte, bļoda, paplāte, šķīvītis

Tu esi ekstraverts, atvērts un sabiedrisks cilvēks. Tādus sauc par savējiem, par sabiedrības dvēseli. Jebkurā kompānijā tu ātri kļūsti par savējo, viegli saproties ar jebkuru cilvēku. Tu esi pietiekami pārliecināts par sevi, bet tas nepārvēršas uzpūtībā. Tu esi mierā ar sevi, un tas palīdz veidot harmoniskas attiecības ar citiem. Tu nebaidies no dzīves, aktīvi iesaisties mijiedarbībā ar pasauli. Tevi nevar nosaukt par mājās sēdētāju, tu pavadi daudz laika prom no mājām, tomēr novērtē arī komfortu mājās. Tu esi atvērts visam jaunajam, nebaidies eksperimentēt, neveiksmes tevi neapstādina uz ilgu laiku. Visticamāk, tavs darbs ir saistīts ar lielu skaitu kontaktu un aktīvu komunikāciju – tā vai citādi tā vērsta uz cilvēkiem (pārdošana, žurnālistika, skolotājs). Partneris, kurš ir piemērots: tāds, kurš novērtē mājas komfortu, mājās sēdētājs. Stabils, uzticams, prognozējams. Jūs līdzsvarotu viens otru: tu ienesīsi viņa dzīvē svaigumu un dažādību, viņš dos tev mieru un siltumu.

• Apakštasīte stāsta par pieticību un nepārliecinātību par sevi, zemu pretenziju līmeni, ambīciju trūkumu. Tu vari gaidīt no dzīves vairāk! Tikai notici sev.

• Bļoda liecina, ka tagad tev vajadzētu pavadīt vairāk laika vienatnē, padarīt dzīves ritmu mierīgāku, padomāt par atpūtu. Varbūt ir pienācis laiks atpūsties?

• Paplāte – tu esi ļoti atbildīgs cilvēks, bieži atbalsti tuviniekus. Uz tevi vienmēr var paļauties, tu nedod tukšus solījumus. Tev ir labas organizatoriskās prasmes.

• Šķīvītis liecina, ka esi atklātāks nekā citi, kas izvēlējās no šīs kategorijas, tev ir adekvāts pašvērtējums.

 

 

veselam

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.