13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Latvijas dzimšanas dienai veltītā vērienīgā vides instalācijā būs iespējams aizdedzināt svecīti

 

publicitaes-foto_3

Šodien, 11. novembrī, modes un izklaides centrs Rīga Plaza atklāj vides instalāciju latviešu ornamenta zīmes Ausekļa formā. Akcijas mērķis ir svinīgi atzīmēt Latvijas Republikas Proklamēšanas 98. gadadienu un aicināt ikvienu Latvijas iedzīvotāju iededzināt Auseklī kādu no 400 svecītēm.

 

Vides instalācija ir Ausekļa formā, kas simbolizē gaismas uzvaru pār tumsu. No 11. novembra līdz 18. novembrim katru vakaru Auseklī tiks iedegtas aptuveni 400 sveces. Modes un izklaides centrā Rīga Plaza no plkst. 18:00 līdz 20:00 būs iespējams saņemt bezmaksas svecīti un to simboliski pašam aizdedzināt un novietot paredzētajās vietās Ausekļa konstrukcijā. Instalācija atrodas Rīga Plaza pie Milānas izejas, blakus esošajā zālienā. Savukārt informācijas centrā ikvienam būs iespējams bez maksas saņemt lentīti Latvijas karoga krāsās.

 

Auseklis pie tirdzniecības centra atradīsies visas nedēļas garumā un dienas tumšajā daļā spīdēs, lai iepriecinātu ikvienu Rīga Plaza apmeklētāju. Tā kā ornamenta zīme ir 3,6 m augsta un 3,6 m plata, tā būs redzama arī autovadītājiem no Salu tilta un Mūkusalas apļa. 

 

„Ausekļa zīme ir gaismas nesējs, tāpēc mēs vēlamies visiem tirdzniecības centra apmeklētājiem Latvijas dzimšanas dienā dāvāt siltas sajūtas un gaismu. Īstenojot šo projektu, mēs aicinām ikvienu šajās dienās aizdedzināt katram savu svecīti Auseklī, lai veidotu kopības sajūtu kā tautai, kā ģimenei, kā vienotam veselumam. Tuvojoties Ziemassvētku laikam, mums ir svarīgi izvērtēt gadu un atskatīties uz saviem paveiktajiem darbiem, nedaudz atkāpjoties no steigas, tāpēc mēs ceram, ka šis projekts ļaus to izdarīt,” norāda modes un izklaides centra Rīga Plaza mārketinga daļas vadītāja Urzula Spickus.

 

image003

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.