6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sieva atzinās vīram, ka pārgulēja ar viņa brāli. Vīra atbilde ir vienkārši izcila!

 

Relationship problems. woman asking forgivness to her man by Cristian Negroni on 500px.com

Runā, ka tas notika kādā amerikāņu ģimenē. Lai gan, šādi var notikt jebkur pasaulē. Tātad, vīrs pārnāk mājās no darba un atrod vēstuli no sievas:

„Dārgais vīrs,

Es rakstu tev šo vēstuli tāpēc, lai pateiktu, ka aizeju no tevis. Es biju laba sieva septiņu gadu garumā, un par to neko nesaņēmu pretī. Pēdējās divas nedēļas bija riktīga elle! Šodien man piezvanīja tavs priekšnieks un pateica, ka tu aizgāji no darba. Tas bija mans pēdējais pacietības piliens.

Pagājušo nedēļ tu pārnāci mājās un pat nepamanīji, ka esmu tikusi pie jaunas frizūras un manikīra, pagatavoju tavas mīļākās vakariņas un uzvilku jauno apakšvēlu. Tu atnāci mājās, paēdi un, tiklīdz beidzās futbola spēle, aizgāji gulēt. Tu man vairs nesaki, ka mīli mani, pat nepieskaries man. Vai nu tev ir cita vai arī tu mani nemīli… Lai kā tur arī būtu, es aizeju.

P.S. Necenties mani atrast. Es, kopā ar tavu brāli, braucu projām uz Rietumvirdžīniju!

Tava bijusī sieva ”

Vīra atbilde:

„Dārgā bijusī sieva,

Tava vēstule uzlaboja manu dienu. Jā, mēs bijām precēti septiņus gadus, lai gan teiciens „laba sieva” – bija tālu no patiesības. Es tik daudz skatījos futbolu tāpēc, lai novērstos no tavas mūžīgās čīkstēšanas, taču arī tas nepalīdzēja. Es pamanīju, ka tiki pie jaunas frizūras, tikai uzreiz nodomāju: „Tagad tu izskaties pēc vīrieša!” Taču mana mamma mani audzināja pareizi, un vienmēr arī teica, ka, ja tev nav nekā laba, ko teikt, nesaki vispār neko.

Kad tu pagatavoji manas mīļākās vakariņas, tu noteikti sajauci mani ar manu brāli, jo es cūkgaļu pārtraucu ēst jau pirms septiņiem gadiem. Es aizgāju gulēt tik ātri, jo uz tava jaunā apakšveļas komplekta vēl bija cenu zīme. Cerēju, ka tā būs tikai sakritība, jo tajā pašā rītā mans brālis aizņēmās no manis 50 dolārus. Tava veļa maksāja 49,99.

Pēc tā visa es vēl tevi mīlēju un jutu, ka mēs varētu visu nokārtot. Tieši tāpēc tad, kad uzzināju, ka esmu loterijā laimējis desmit miljonus dolāru, es aizgāju no darba un nopirku mums divas biļetes uz Jamaiku. Taču tad, kad es pārnācu mājās, tevis vairs nebija. Viss notika tieši tā, kā es domāju.

Es ceru, ka tagad tev ir lieliska dzīve. Tāda, par kādu tu vienmēr biji sapņojusi. Mans advokāts teica, ka tavas vēstules dēļ, tu no manis nedabūsi ne centa. Tā kā… Laimīgu taciņu!

P.S. Neatceros, vai kādreiz tev biju teicis, bet mans brālis Karls piedzima kā Karla. Cerams, ka tā jums nebūs problēma.

Tavs bijušais vīrs”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.